Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк вибрати силіконову форму для випікання

Як вибрати силіконову форму для випікання

Этот материал также доступен на русском языке
Силіконові форми для випічки використовують як для випікання, так і заморозки десертів, желе, холодцю, шоколаду, безе, страв з риби, овочів і м'яса, при варіння мила ручної роботи та ін.

Форми з силікону екологічно безпечні, виготовлені з харчового силікону та витримують температуру від – 40 до 240 градусів. Вони відмінно підходять для духового шафи і шафи будь-якого типу і заморозити в морозильній камері. Силікон не вимагає змащення маслом, готовий продукт легко витягується і зберігає свою форму.

При покупке обратите внимание на эти советы.

1. Зверніть увагу на колір силіконової форми. Він має бути природним. Якщо перед вами виріб дуже яскравого кольору, то в ньому напевно міститься шкідлива хімія. Уважно подивіться, щоб не було розводів або плям на поверхні. Подібні дефекти свідчать про низьку якість.

2. Понюхайте форму: ніякого запаху не має бути.

3. Невелика товщина форми – також привід відмовитися від покупки.

4. Розглядаючи різні моделі, перевірте їх простим способом. Зігніть їх навпіл і затримайте на кілька секунд. Якщо місце згину побіліло, значить перед вами силікон низької якості.

Крім того, уважно вивчіть інформацію на упаковці, щоб не зіпсувати форму в процесі використання.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні