Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачПередплата газети «На пенсії» за старою ціною

Передплата газети «На пенсії» за старою ціною

Этот материал также доступен на русском языке
У травні стартувала передплата на газету «На пенсії» на друге півріччя 2023 року. Причому оформити її можна буде за старою ціною. Щоб передплатити улюблену газету, вам не обов'язково ходити на пошту.

Як це зробити не виходячи з дому

Нагадаємо, що раніше ми вже публікували цю інструкцію. Повторимо всі кроки ще раз.

КРОК 1. Зайдіть на головну сторінку сайту www.ukrposhta.ua у розділ «Передплатити».

КРОК 2. Щоб уникнути помилок, у рядок пошуку введіть передплатний індекс газети «На пенсії»: 86621 – якщо вас цікавить видання українською мовою або 94544 російською. Слід зазначити, що на території Донецької та Луганської областей тарифи на друковані видання за передплатою нижчі і відповідно відрізняються їхні передплатні індекси: 46592 українською мовою і 46597 російською мовою.

Що ж до передплати в Одеському регіоні, то перш ніж вводити індекс, зайдіть у меню «Передплачуйте місцеві видання» (воно знаходиться поряд з рядком пошуку «Назва/Індекс видання»). Відкрийте його і на карті України виберіть потрібну область, в даному разі – Одеську. І потім у рядку пошуку введіть передплатний індекс – 76385 («На пенсії. Одеса»).

КРОК 3. Виберіть тип передоплати (друге півріччя 2023 року) і позначте, на які місяці другого півріччя ви хочете виписати газету. У нашому разі – це шість місяців: липень, серпень, вересень, жовтень, листопад, грудень.

КРОК 4. Потім наведіть курсор на кнопку «Додати у кошик» і натисніть.

КРОК 5. Перевірте правильність заповнених даних для доставки і підведіть курсор до рядка «Оформити замовлення».

КРОК 6. У передплатному купоні вкажіть свої особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові, поштову адресу, номер телефону та електронну адресу, на яку вам прийде повідомлення про підтвердження замовлення.

КРОК 7. У вікні, що з’явиться, введіть дані вашої банківської картки: 16-значний номер картки і термін її дії (зазначені на лицьовому боці опуклими цифрами), а також так званий код CVV (три останні цифри на звороті картки, вони знаходяться поруч із голографічною або чорною смугою). Після введення усіх даних підтвердьте оформлення замовлення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: після завершення оформлення передплати на вашу електронну пошту, яку ви вказали при реєстрації, надійдуть два документи. Перший – квитанція про успішно проведену оплату. Другий – абонемент на передплату з вашими даними, індексом та назвою видання, адресою доставки. Саме цей документ потрібно буде пред’являти, якщо виникнуть питання щодо доставки газети. Якщо ви не знайшли у себе на пошті, у розділі «Вхідні листи», абонемент, що підтверджує передплату на газету, або квитанцію про оплату, перевірте розділ «Спам». Можливо, потрібний лист знаходиться в цій папці.

З усіх питань про роботу сервісу можна звертатися за електронною адресою [email protected] або дзвонити за номером (050) 100-27-23 (тільки щодо роботи сервісу).

*** Якщо ви не можете впоратися самотушки, зверніться по допомогу до дітей, онуків або сусідів, яким ви довіряєте.

Також ви можете перейти до нашої попередньої публікації, де є всі активні посилання на потрібний розділ сайту www.ukrposhta.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні