Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаСтаттіЯк безкоштовно отримати їжу, одяг та послуги, а також консультацію ветеринара

Як безкоштовно отримати їжу, одяг та послуги, а також консультацію ветеринара

Этот материал также доступен на русском языке
У скрутні часи лихоліття особливо цінується допомога, співчуття незнайомих людей. Тим більше, коли надають цю допомогу безкорисливо, безкоштовно.

Як безкоштовно отримати одяг, їжу та послуги?

В інтернеті створили дошку оголошень «Sharity place», де кожен може попросити про допомогу або запропонувати її. Мета проекту — допомогти людям, які через війну залишили свої будинки.

У каталозі оголошень можна знайти одяг, їжу, різні речі та послуги, які люди готові надати безкоштовно. Просто тому, що хочуть і мають можливість допомогти тим, хто цього справді потребує. А якщо ви не знайшли те, що шукали, можна створити власне оголошення із запитом на річ або послугу, яка потрібна.

Отримати або запропонувати допомогу можна за посиланням https://sharity.place/

Ветеринари дають безкоштовні консультації в інтернеті

Організації GladPet, «Пес і Кіт» та Veterinarians Without Borders створили проект з безкоштовних ветеринарних онлайн-консультацій для допомоги домашнім тваринам з прифронтових територій і зон активних бойових дій.

Щоб отримати безкоштовну консультацію, треба зареєструватися на сайті https://vetconsult.gladpet.org/, вибравши зручну дату та час, або зателефонувати за номером 0800-351-428. Консультації надаються з 10:00 до 19:00, без вихідних.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні