Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачНожі на фрезі важкого мотоблоку

Ножі на фрезі важкого мотоблоку

Этот материал также доступен на русском языке
Мототрактор – продуктивна агротехніка, яка активно використовується для різних земляних робіт у різних регіонах України.

Агрегат є багатофункціональним завдяки тому, що дозволяє використовувати навісне обладнання. Одне з найпопулярніших – ґрунтофрезу, за допомогою якого можна виконати розпушування поверхневого шару ґрунту, вирівнювання ділянки, подрібнення коренів бур’янів, перемішування ґрунту.

Використання додаткового обладнання ставить перед власником с/г техніки важливе завдання – регулярне техобслуговування. В такому випадку вдасться вчасно визначити зношені деталі та вчасно закупити оригінальні запчастини для мотоблоку https://motor-parts.com.ua/zapchasti-na-motobloki/zapchasti-na-motobloki-zubr магазині Motor-Parts.

Що являє собою грунтофрез

Конструкція ґрунтофрез для різних моделей агрегатів може відрізнятися, але в більшості випадків в комплектацію обладнання входить:

  • ножі;
  • навісний редуктор;
  • ланцюг та зірочки;
  • перехідний редуктор фрези для мототрактора;
  • елементи для встановлення.

Ножі – основний робочий елемент ґрунтової фрези. Їх закріплюють на горизонтальному валу, завдяки чому вони рухаються від двигуна мототрактора. Варто купити ножі на фрезу важкого мотоблока – вони мають похило розташування, тому і розрізають, а потім перевертають ґрунт.

Які елементи можуть знадобитися при використанні ґрунтофрези

Одним із головних є перехідний редуктор фрези для мототрактора. Саме він забезпечує підключення навісного елемента до агротехніки. Якщо з’являться будь-які перебої в роботі фрези, то потрібно замінити редуктор або окремі його елементи. Йдеться про підшипники, ланцюг, шестерні, кронштейни та інші елементи.

Якщо ви активно користуєтеся своєю агротехнікою з навісним обладнанням у вигляді ґрунтової фрези, то краще запастись запчастинами для мототрактора, зокрема для редуктора, заздалегідь. Так вдасться уникнути простою активного сезону. Комплектуючі можуть знадобитися як під час технічного огляду, так і при ремонті.

Якщо фреза зламається і у вас будуть потрібні елементи, ви зможете самостійно відремонтувати її.

Найбільш ходовим розхідником ґрунтофрези є ножі, оскільки вони мають обмежений термін використання через постійний контакт з твердим ґрунтом. Такі елементи варто купити заздалегідь, щоб при необхідності легко замінювати й продовжувати роботу.

Також швидко зношується така деталь навісного обладнання, як ланцюг. Її можна міняти самостійно. Головне, купити комплектуючі відповідно до типу техніки.

Як вибирати запчастини для мототрактора

При покупці деталей для фрези або редуктора важливо приділяти особливу увагу вимірам. У різних моделях агротехніки елементи можуть відрізнятися формою чи довжиною. Якщо ви оформляєте доставлення товару через інтернет в онлайн магазині, заздалегідь уточніть усі розміри у консультанта. У такому разі вам не доведеться оформлювати обмін, якщо щось не підійде.

Звичайно, краще підбирати фірмові комплектуючі, на які видають гарантію від виробника. У такому разі вдасться продовжити термін служби агрегату та уникнути великих витрат у майбутньому.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні