Для нашої страви знадобляться:
- середній корінь селери,
- два зубчики часнику,
- трохи чебрецю (свіжого або сухого),
- оливкова олія,
- сіль і перець.
Як готувати?
- Корінь селери очистити і нарізати сантиметровими кубиками, порубати часник.
- У сковороді розігріти оливкову або іншу олію, обсмажити селеру, чебрець і часник протягом 5-6 хвилин, до рум’яної скоринки.
- Посолити і поперчити.
- Додати 3-7 столових ложок води (за кількістю коренеплоду) і готувати під закритою кришкою на невеликому вогні 20 хвилин до розм’якшення.
- Готову селеру трохи розімніть ложкою.
Подавайте, посипавши листям чебрецю.
***
Порада
Щоб суп з локшиною вийшов прозорим, опустіть її в киплячу воду на 1 хвилину, відкиньте на друшляк, а потім додайте у бульйон.
Читайте також: