Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яСкарбничка здорових порад: навіщо їсти варену цибулю і що робити з кропивою?

Скарбничка здорових порад: навіщо їсти варену цибулю і що робити з кропивою?

Этот материал также доступен на русском языке
Бути здоровим – це добре, корисно та приємно. Ніколи не пізно зайнятися своїм здоров'ям, мати корисні звички, скористатися чужим досвідом.

Що робити, якщо німіють руки?

З’їдайте протягом дня салат із чорної редьки з олією. Також ви можете зробити розтирання. Змішайте 50 г 10% нашатирного спирту і 10 г камфорного спирту. Влийте цю суміш у 1 л води, додайте 1 столову ложку солі й ретельно перемішайте. Натирайте цим засобом частини тіла, що німіють.

Яка маска розгладить зморшки і прибере старечі плями?

Три краплі йоду капнути у чисту баночку. Потім кладемо столову ложку меду, додаємо столову ложку касторової олії, чайну ложку вазеліну. Все змішати, тримати в холодильнику на полиці зверху. Нанести на обличчя, залишити на 2 години, після цього змити. Процедуру робити 2-3 рази на тиждень, тривалий час.

На якій руці вимірювати тиск?

Все залежить від того, яким типом тонометра ви вимірюєте тиск: тонометром на плече або на зап’ястя. При вимірюванні тиску тонометром на плече насамперед необхідно визначити, на якій руці результати вищі. Після цього треба вимірювати тиск на тій руці, де він вищий.
Тонометри на зап’ястя призначені для вимірювання тиску лише на лівій руці.

Коли допоможе цибуля?

Гастрит зі зниженою кислотністю шлункового соку, виразка шлунка та дванадцятипалої кишки, старечі запори, коліт – у всіх цих випадках народна медицина дає свою пораду, і дуже нескладну. Варену на парі, печену і сушену цибулю з’їдати по 50-100 г один-два рази на день за 15 хвилин до їди. Курс – два-три тижні. За 10 днів повторити.

3 корисних поради

  • Майте на увазі, у кропиві багато хлорофілу, тому навесні корисно їсти суп із молодої кропиви для покращення зору.
  • При головному болю нервового походження чайну ложку подрібненого кореня оману високого залити склянкою холодної води, настояти 10 годин, процідити. Пити по 1/4 склянки за 30 хвилин до їди 4 рази на день.
  • При нежитю на 100 мл соняшникової або оливкової олії взяти столову ложку з верхом подрібненого багна. Настоювати 21 день у темному місці, щодня збовтуючи. Процідити, віджати. Вперше закапати по 2-3 краплі в кожну ніздрю. Потім закапувати по краплі 3-4 рази на день протягом тижня. Нежить минає за кілька днів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні