П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаРізнеДень весняного рівнодення: плануємо майбутнє

День весняного рівнодення: плануємо майбутнє

Этот материал также доступен на русском языке
Весняне рівнодення – унікальне явище природи, і настає воно щороку по-різному – між 19 та 21 березня. Цього року у Північній півкулі, де знаходиться і наша країна, воно настане 20 березня о 23 годині 24 хвилини за київським часом.

Наші предки вважали цей день святковим і пов’язували з ним багато які прикмети і звичаї.

Помиріться з рідними і думайте про хороше

За старовинними прикметами, в день весняного рівнодення в оселі треба провести генеральне прибирання і позбутися непотрібних речей. Таким чином ви звільните місце для чогось потрібного і нового.

Також у цей день добре написати список того, що ви хочете зробити або придбати, а також чогось мрієте навчитися. Вважається, що так вам легше буде досягти своєї мети. На додаток до цього списку ви можете на окремому аркуші паперу написати найзаповітніше бажання і сховати його в потаємне місце.

Однак найголовніше, що треба зробити у день весняного рівнодення, – це помиритися з тими, з ким ви посварилися. Позбавтеся також негативних думок і постарайтеся думати тільки про хороше.

Плануйте майбутнє

Однак поряд з позитивними прикметами у день весняного рівнодення діють і заборони. У день «зміни варти» зими і весни не можна розпочинати нові справи, оскільки успішне їх закінчення вам не гарантовано, а помилки, які при цьому виникнуть, виправити буде дуже непросто. Набагато краще у цей день зайнятися плануванням на майбутнє.

Також уникайте будь-яких конфліктів, тому що все, що відбувається у цей день, має далекосяжні наслідки. Будьте терпимішими, інакше налагодити колишні взаємини вам, можливо, вже не вдасться.

Визначаємо погоду на найближчий час

Вважається, що якою буде погода у день весняного рівнодення – такою вона буде і всі сорок днів. Якщо погода сонячна, то весна буде теплою. Якщо у цей день мороз, то холоди триватимуть ще 40 днів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні