Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вибрати повсякденні кросівки по сезону

Як вибрати повсякденні кросівки по сезону

Этот материал также доступен на русском языке
Щоденні кросівки призначені для проходження тривалої відстані. Вони витримують великі навантаження, розроблені згідно з анатомією стопи.

Італійські Fabi кросівки є найкращим варіантом для повсякденного носіння та піших прогулянок. Вони легко вписуються не лише у міський стиль, а й у романтичні, вінтажні, кежуали аутфіти.

Основною відмінністю універсальних кросівок від спортивних аналогів є підошва. Так, міські кросівки Barracuda мають плоску та не таку рельєфну підошву, а область п’яти завищена. У них комфортно гуляти, вирушити в поїздку, ходити на навчання та на роботу, якщо дозволяє дрес-код. Вони мають чудовий вигляд не лише зі спортивним одягом та джинсами, а й із сукнями та навіть строгим костюмом.

Щоденні кросівки: як підібрати з урахуванням сезону

Для кожної пори року випускають різні міські кросівки, що відрізняються індивідуальними особливостями.

  • Щоб носити міські кросівки взимку, потрібно вибирати високі моделі з товстою підошвою, чітко вираженим протектором та внутрішнім утеплювачем з хутра. Матеріал верху взуття повинен бути щільним і непромокальним. Це може бути шкіра, замша, нубук чи щільна синтетика. Наприклад, зимові кросівки Fabi поєднують у собі не тільки стиль та практичність, але й прогресивні технології, ґрунтовно підібрані матеріали та деталі.
  • Осінні моделі мають ті самі ознаки, що й зимові аналоги. Різниця тільки в утеплювачі: він може бути відсутнім або бути у вигляді байки або схожого матеріалу.
  • Вибрати casual-кросівки для літа найпростіше. Для спекотної погоди краще підійде легке взуття з сітчастим верхом, таке як кросівки Вarracuda. А для більш прохолодної краще вибрати моделі з текстильними вставками.

Як визначити якісні міські кросівки

Якісні кросівки, призначені для щоденного носіння, не повинні випромінювати неприємний запах. Як правило, у них щільний задник і пружна шкарпетка. Хороше шнурування забезпечує фіксацію стопи. Бажано, щоб устілка легко витягувалась із взуття. Підошва має бути гнучкою, а якщо вона не гнеться, таку пару краще відставити. Важливою є наявність відбивачів, особливо це актуально для зимових моделей.

Fabi кросівки – наочний зразок італійської добротності та стилю. У них еластична амортизаційна підошва. Міцна та висока п’ята забезпечує безпечне фіксування стопи та суглоба.

Для щоденного носіння найкраще купити кросівки Вarracuda або Fabi. Фірмове італійське взуття шиється відповідно до стандартів високої якості. Вона зручна, добре пропускає повітря та демонструє різноманітні модельні лінійки для кожного сезону.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні