П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеЩо потрібно знати про польську освіту в університетах ВСБ?

Що потрібно знати про польську освіту в університетах ВСБ?

Этот материал также доступен на русском языке
Польща у всьому світі відома своїми давніми освітніми традиціями. Тому диплом цінується не лише в Європі, а й за її межами. Це хороша можливість для абітурієнтів здобути якісну освіту та у майбутньому працевлаштуватися на престижну роботу.

Перед вступом до польських університетів ВСБ слід вивчити потреби ринку праці та обрати затребувану професію. Однією з таких є мультимедіа, а докладніше дізнатися про навчання графічного дизайну в Польщі можна на сайті університетів ВСБ.

Особливості освіти у польських ВНЗ

У Польщі діє Болонська система, яка передбачає поділ на два етапи – бакалаврат та магістратура. Навчаються студенти або польською, або англійською мовою. Тому іноземним вступникам рекомендовано мовні курси.

При регулярному відвідуванні занять та успішному складання іспиту студенту видається сертифікат, що підтверджує знання мови. Варто зазначити, що для іноземців це один із обов’язкових документів у списку надходження.

Багато абітурієнтів, у тому числі й іноземних, вважають за краще здобути вищу освіту саме в польських університетах ВСБ з таких причин:

  • високий рівень освіти;
  • доступні розцінки на різні факультети;
  • висококваліфіковані та досвідчені викладачі;
  • сучасні аудиторії, оснащені найновішою технікою;
  • фіксована оплата на весь термін навчання;
  • відсутність додаткових комісій;
  • великий вибір університетів у різних містах та ін.

Для українців навчатися у Польщі доступно та комфортно, це пояснюється схожістю мов, історії та культурних традицій. Для українських студентів пропонується надходження за спрощеною схемою, є вигідні пропозиції щодо актуальних напрямків.

Вартість та плюси польської освіти

Вартість освіти в Польщі є доступною, якщо порівнювати з іншими країнами ЄС. Це не впливає на якість освіти, тому диплом польського ВНЗ котирується в усьому світі. Порівняно з Україною вартість освіти у Польщі також не дуже відрізняється, тому багато випускників українських шкіл обирають польські університети ВСБ.

Вибираючи університет із навчанням психології у Вроцлаві, студентів навчають ефективному управлінню людьми, досягненню поставлених цілей у бізнесі, веденню ділових переговорів, розробці маркетингових проектів тощо.

Серед головних переваг польської освіти можна відзначити доступну вартість, високу якість, лояльне ставлення до всіх студентів, можливість поєднання навчання із підробітком, гарантовані стипендії сумлінним студентам.

Вартість освіти залежить від кількох факторів, у тому числі категорія диплома (бакалавр/магістр), обраний факультет, форма власності та місто розташування університету, мова викладання (англійська/польська), відділення – денне, заочне, дистанційне та ін.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні