Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЧим відрізняється термозбіжна плівка від звичайної

Чим відрізняється термозбіжна плівка від звичайної

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо у вас є свій невеликий або великий бізнес - не одноразовим питанням буде питання про те, як саме і у що краще пакувати товар.

Ідеальним варіантом для цієї справи стане пакувальник у термозбіжну плівку, це спеціальне обладнання, яке допоможе швидко та якісно упаковати товар. Товар упаковують для того, щоб захистити його від впливу навколишнього середовища, а ще щоб протягом тривалого проміжку часу зберігав свій презентабельний вигляд. Розберемося докладніше про те, в яку плівку найкраще упаковувати товар, і де цю плівку можна буде придбати.

У яку плівку краще запакувати товар?

У підприємців у голові часто виникає це питання. Ті, хто досвідченіші – знають відповідь, а ті, хто тільки увійшов до структури бізнесу – ще думає про те, вибрати для упаковки товару термозбіжну плівку або все ж таки звичайну. Розберемося, чим відрізняється ці два види плівки.

Термозбіжна поліолефінова (ПОФ) плівка – це справжній ривок у майбутнє, який має велику кількість переваг у порівнянні з конкурентами на ринку плівок для пакування товару. Ця ПОФ плівка є екологічним продуктом і повністю безпечною як для харчових продуктів, так і для людей. Термозбіжна поліолефінова плівка є більш успішною і у фінансовому плані, оскільки її вартість нижча від конкурентів як мінімум на 15 відсотків, а якщо вас цікавить термозбіжна плівка оптом, то різниця в ціні може досягати і всіх 50 відсотків.

Якщо порівняти ПОФ плівки від передової фірми Manupackaging та класичну плівку ПВХ, то ви повинні звернути увагу на такі відмінності між ними:

  • матеріал ПОФ є повністю безпечним за всіма екологічними аспектами, до того ж, цей матеріал не викликає корозію конструкційного обладнання, що є величезною перевагою, оскільки у разі створення агресивного для обладнання та сприятливого для корозії середовища, це негативно впливатиме на роботу та зовнішній вигляд обладнання. Своєю чергою, плівка з ПВХ виділяє пари хлоридів, які негативно впливають на людей і до того ж викликають корозію обладнання;
  • ПОФ не вибагливий до умов зберігання, і однаково стійкий у діапазоні температур від мінус 30 до плюс 50 градусів за Цельсієм. А плівка з ПВХ при високих температурах починає плавитися, а за низьких розтріскується;
  • ПОФ плівки мають багатокульову структуру, коли ПВХ мають однорідну;
  • ПОФ не потребує додаткового ущільнювача, в той час, коли ПВХ іноді його потребують.

Де краще купити ПОФ плівку?

Велику кількість позитивних відгуків мають споживачі термозбіжної поліолефінової плівки від Manupackaging Ukraine. Ці хлопці чудово зарекомендували себе на ринку плівок та обладнання для їх обробки. На офіційному сайті компанії можна замовити зворотний дзвінок або самому набрати номер компанії, який вказаний на тому ж офіційному сайті.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні