No menu items!
Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк працює школа англійської мови онлайн?

Як працює школа англійської мови онлайн?

Очне навчання та зустрічі віч-на-віч з викладачем — давно вже не в моді. Сьогодні можна вивчати англійську мову в комфортних умовах, не витрачаючи час та гроші на дорогу. Сучасна форма освіти пропонує навчання в онлайн-школах. Для цього необхідно мати телефон або комп’ютер, доступ до інтернету та бажання вчитися. А почати своє навчання треба з пошуку онлайн-школи.

Які переваги має онлайн-вивчення англійської мови?

Багато людей вже оцінили переваги онлайн-вивчення іноземних мов. Перш за все їм до вподоби можливість планувати свій день. Адже саме школа англійської мови онлайн дозволяє з легкістю вписати навчання в найщільніший графік та обрати зручний час. Навчання у форматі онлайн нічим не відрізняється від уроків у звичайній школі. Студент отримує ті ж знання, але в більш комфортних умовах та за менші гроші. Найбільшою перевагою школи з такою формою навчання є те, що навчатися можна, перебуваючи у будь-якій країні світу. Отже, можна поїхати в гості чи у відрядження, не припиняючи при цьому вивчення англійської мови.

Навчання в онлайн-школі коштує менше, ніж аналогічне на очних мовних курсах чи школах англійської мови. Також деякі школи пропонують своїм студентам знижки, якщо оплатити наперед, наприклад, 20 уроків. Ще один вагомий плюс такого навчання в тому, що онлайн-школи пропонують брати уроки як у звичайних вчителів, репетиторів, так і у носіїв мови. Наприклад, коли слухач курсів живе в Україні, а його репетитор — у Сполучених Штатах Америки чи будь-якій іншій англомовній країні.

Також дистанційне навчання дає можливість студентам отримувати якісні знання, незважаючи на вік. Онлайн можуть навчатися як 10-річні школярі, так і їхні бабусі та дідусі.

Як обрати онлайн-школу з вивчення англійської мови?

Обираючи школу для дистанційного вивчення англійської мови, треба взяти до уваги:

  1. Чи надає школа перший пробний урок та яка його вартість. Як правило, пробний урок має бути обов’язково та проводитися безкоштовно. Перший урок розрахований на знайомство та розв’язання організаційних питань.
  2. Вартість уроків. Цей показних в першу чергу залежить від того, у якого репетитора ви хочете навчатися: локального (який живе в Україні, має відповідну освіту та знає англійську, але не є носієм мови) або носія мови (людини, яка живе в англомовному середовищі та добре допоможе вивчити англійську мову). Обираючи вчителя, маєте враховувати, що уроки з носієм мови коштуватимуть дорожче. Але багато онлайн-шкіл пропонують своїм студентам вигідні умови, наприклад, якщо оплатити 10 уроків з локальним репетитором одним платежем, то можна отримати у подарунок 1 урок з носієм мови. Є багато різних пропозицій. Обираючи школу треба вивчити всі їхні пропозиції та поспілкуватися з менеджером, який підбере найвлучніший варіант навчання, що відповідатиме усім запитам майбутнього студента.
  3. Чи є в школі розмовні курси. Можна ідеально знати граматику та розумітися на лексиці англійської мови, але при цьому не вміти спілкуватися. Тому такі розмовні курси при онлайн-школах — найкращий вибір для тих, хто хоче позбутися зайвих перепон та навчитися вільно спілкуватися англійською мовою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні