Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачНавіщо смартфону аксесуари?

Навіщо смартфону аксесуари?

Этот материал также доступен на русском языке
Думаєте, аксесуари вашому смартфону потрібні лише для краси. Їхнє головне завдання – вберегти гаджет від зовнішніх впливів та поломки.

Ми користуємося мобільним телефоном цілодобово: приймаємо дзвінки, відправляємо повідомлення, слухаємо музику, граємо в ігри, працюємо, ходимо з ним всюди. При цьому ризик втратити гаджет із рук дуже великий. І щоб уникнути неприємних наслідків, телефон потрібно правильно укомплектувати.

Чохол, як другий корпус

Перший і найнеобхідніший аксесуар для будь-якого смартфона – це чохол. Його головне завдання, захистити телефон від подряпин, мінімізувати пошкодження при ударах або падінні, вберегти від попадання у пристрій вологи. Найпопулярнішими вважаються чохли у вигляді кліп-кейсу чи книжки. Якими ще бувають чохли, як приклад, ви можете переглянути на сторінці магазину «ВЧехлі». Виготовляють їх із сучасних та якісних матеріалів, наприклад:

  • з силікону – такі чохли практичні, ідеально лягають на корпус телефону, стійкі до сонячних променів;
  • з полікарбонату – надійно фіксують телефон у руці та мають протиударні властивості;
  • з термополіуретану – зносостійкі, підлаштовуються під колір та індивідуальні особливості телефону;
  • зі шкіри – не ковзають у руках, не вигорають і не втрачають колір з часом.

Скло або захисна плівка

Ще один, не менш важливий атрибут смартфона – захисне скло або плівка. Їхня мета – вберегти екран від подряпин та тріщин, підтримати роботу сенсора. Наприклад, захисна плівка – це недорогий спосіб урятувати екран від невеликих подряпин. Якщо сенсор не реагує на ваші торкання, захисну плівку потрібно змінити. Це робиться легко та швидко. А ось скло допоможе зберегти дисплей телефону під час серйозних пошкоджень та ударів. Скло майже не зношується, але його складніше наклеїти.

До речі, фахівці радять міняти захисні плівку та скло кожні шість місяців. Інакше аксесуари втрачають властивості, і сенсор повільно реагує на торкання.

Які ще бувають аксесуари для телефонів?

Зовсім недавно у світі технологій вигадали й інші корисні аксесуари, наприклад:

  • накладки – жорстка зовнішня сторона у вигляді чохла, яка чіпляється на бічні грані телефону та захищає його від падінь на 360 градусів;
  • захист на камеру – важливий атрибут сучасного телефону, спеціальна наклейка на камеру захищає від порізів, подряпин та відбитків пальців;
  • чохли-акумулятори – новомодний винахід у світі смартфонів, що підтримує технологію бездротової зарядки гаджета;
  • тримач смартфону – незамінна річ, яка запобігає випаданню телефону з рук і працює як підставка, наприклад, в автомобілі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні