Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДачаВибираємо насосну станцію для дачі

Вибираємо насосну станцію для дачі

Этот материал также доступен на русском языке
Її часто експлуатують на дачах, у котеджах чи житлових будинках, особливо біля джерел води (колодязь, озер тощо).

Насосна станція – це пристрій, головна мета якого – забезпечення стабільної та безпечної роботи водопостачання у приміщенні. Сама по собі насосна станція складається:

  • з насоса;
  • гідроакумулятора;
  • прилади для автоматичного контролю та управління;
  • манометра;
  • муфти.

Головні особливості насосної станції

На сьогоднішній день можна знайти велику кількість різних моделей, які відрізняються один від одного за комплектацією. Наприклад, існує насосна станція Pedrollo типу BRIOPUMP, але у складі немає сполучного шланга або ємного акумулятора. Це також допомагає розділити пристрої за ціновою категорією та полегшити процес вибору для клієнтів. У офіційних представників Pedrollo можна з легкістю придбати насосну станцію з повною комплектацією або ж здійснити закупівлю на замовлення. За даної послуги фахівці враховують точне розташування джерела води, відстань від нього до будинку, вираховують необхідний тиск для постачання води і т.д.

Під час експлуатації насосні станції Pedrollo є енергозберігаючими та здатні працювати навіть у найважчих кліматичних умовах. Міцна конструкція (корпус та запчастини) дає можливість функціонувати станції без ризику поломки. Варто також відзначити надійні деталі, які забезпечують безпечну роботу станції завдяки якісній обробці антикорозійними розчинами.

Застосування насосної станції Pedrollo

В основному насосні станції Pedrollo класифікуються на два основні типи:

  • промислові. Експлуатуються як пожежні насосні системи, модульні пристрої для відкачування стоків (що дуже затребуване під час великого виробництва на заводі) або для постачання питної води житлових приміщень. При обробці води в реакцію вступають хімічні реагенти, які зберігають водно-сольовий баланс;
  • побутові. Використовуються для збирання стічних вод для каналізацій. Підходять для водопостачання дач, приватних додому, садів та теплиць.

Компанія Pedrollo не забуває і про довкілля. Усі насосні станції ніяк не шкодять природі, не забруднюють повітря чи джерела води, моделі цілком екологічні. При цьому деяке застаріле обладнання відвозять на переробку, щоб ефективно використовувати всі ресурси.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні