Понеділок, 20 Травня, 2024
ГоловнаРізнеГороскоп здоров'я на січень

Гороскоп здоров’я на січень

Этот материал также доступен на русском языке
У перший місяць року у представників усіх знаків зодіаку особливих проблем зі здоров'ям не передбачається. Єдине, що може їм загрожувати, – це сезонні застудні захворювання.

Але якщо одягатися за погодою і не нехтувати профілактикою, здоров’я у січні нікого не підведе.

ОВЕН. Здоров’я Овнів побоювань не викликає, щоправда, у метеозалежних представників знаку в окремі дні може трохи погіршитися самопочуття. Можливими є застуди. До кінця місяця настрій і самопочуття покращаться. Не забувайте про фізичну активність.

ТЕЛЕЦЬ. Серйозних проблем зі здоров’ям Тельцям чекати не слід. Однак вони не застраховані від інфекцій, тому треба пам’ятати про профілактику. У січні найефективнішими виявляться перевірені аптечні препарати, а ось від народних засобів краще відмовитися. Також слід уникати бурхливих веселощів і травмонебезпечних ситуацій.

БЛИЗНЮКИ. Серйозні захворювання обійдуть Близнюків стороною. Проте випробовувати організм на міцність не треба, інакше ви ризикуєте спровокувати загострення хронічних недуг. Не порушуйте звичайного режиму, правильно харчуйтеся, включаючи в раціон овочі та фрукти. Друга половина місяця підходить для розмов з психологом та релаксації.

РАК. Раки можуть підхопити вірусну інфекцію. Щоб цього не сталося, зміцнюйте імунітет і займайтеся профілактикою. Кінець місяця – продуктивний час для боротьби з шкідливими звичками. Більше спілкуйтеся, це підніме настрій та самооцінку.

ЛЕВ. Для Левів головне – пам’ятати про спокій протягом усього місяця, інакше збоїв у роботі організму не уникнути. Крім того, не давайте волю недовірливості й не вигадуйте собі захворювань, яких у вас немає.

ДІВА. Дівам не слід ігнорувати будь-який, навіть слабкий біль, який може з’явитися у січні. При цьому слід звернутися до лікаря, а не випробовувати організм, використовуючи народні методи лікування. Позитивний результат дасть лише традиційна медицина. У січні також можливими є харчові отруєння.

ТЕРЕЗИ. Терезам на початку року загрожують безсоння та мігрень, але серйозніших проблем зі здоров’ям їм очікувати не слід. У середині місяця може зіпсуватися настрій, і з’являться необґрунтовані страхи. Гоніть похмурі думки геть, тому що психологічний дискомфорт здатний спровокувати соматичні захворювання. Щоб позбутися нудьги, дотримуйтеся режиму і більше гуляйте.

СКОРПІОН. Цього місяця Скорпіонам краще не захоплюватися народною або нетрадиційною медициною і взагалі експериментами зі здоров’ям. Не маючи необхідних знань, ви ризикуєте завдати собі шкоди. Також уникайте так званих екстрасенсів і цілителів, оскільки дуже великою є ймовірність стати жертвою шахраїв.

СТРІЛЕЦЬ. Весь січень Стрільці почуватимуться бадьорими та енергійними. Однак сезонні захворювання ніхто не скасовував, тому приймайте вітаміни і одягайтеся за погодою. Крім того, не забувайте про повноцінний відпочинок: перевтома здатна викликати загострення хронічних захворювань або безсоння. На користь піде і помірна фізична активність.

КОЗЕРІГ. Найбільша небезпека для Козерогів – нестабільний душевний стан. Тому не піддавайтеся емоціям, хоч би якими сильними вони не були. Будуть корисними будь-які водні процедури, що благотворно позначиться на стані організму. Наприкінці місяця непогано зайнятися профілактикою захворювань нирок та сечовивідних шляхів. Виключіть з раціону жирні, солоні та гострі страви.

ВОДОЛІЙ. У Водоліїв проблеми зі здоров’ям можуть виникнути від непоміркованості, тому не нехтуйте повноцінним відпочинком. Займайтеся профілактикою, а якщо все ж таки захворіли, виконуйте всі рекомендації лікаря. Січень підходить для фізичної активності, можна розпочинати заняття спортом.

РИБИ. На здоров’я Риб може вплинути підвищена тривожність, тому намагайтеся не сприймати неприємності близько до серця, навчайтеся відпускати проблеми, страхи і негативні переживання. У другій половині місяця деяких риб можуть мучити головний біль. Проводьте більше часу на свіжому повітрі й не забувайте про відпочинок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні