П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯкі плюси у 14 айфонів?

Які плюси у 14 айфонів?

Этот материал также доступен на русском языке
ТОП 5 причин, чому варто купити iPhone 14 Pro: Dynamic Island, екран, швидкість та автономність, найкраща камера на ринку, елегантний дизайн.

За традицією, у вересні цього року відбулася презентація нового iPhone 14. Серія була представлена чотирма моделями: iPhone 14, iPhone 14 Pro та Pro Max, а також iPhone 14 Plus. Девайс став ще більш потужним та продуктивним. Трохи змінився дизайн (у деяких моделях зникла чубчик), до звичної колірної гами корпусу додалося ще кілька відтінків. Якщо ви шукаєте, де придбати iPhone 14 в Одесі – інтернет-магазин Mobileplanet пропонує доступні ціни на якісну оригінальну продукцію. Досвідчені співробітники магазину допоможуть підібрати оптимальний варіант, проконсультують щодо доставки та оплати замовлення. Крім того, купити можна з гарною знижкою. Заходьте на сайт магазину, вибирайте модель, що сподобалася, і купуйте її з максимальною вигодою.

Нижче, на прикладі iPhone 14 Pro та Pro Max, розберемо основні переваги новинки.

ТОП 5 причин, чому варто купити iPhone 14 Pro

Розглянемо детально головні переваги, заради яких варто оновити свій iPhone до 14 серії.

Причина №1 – Dynamic Island

З моменту виходу iPhone X фірмовою, впізнаваною фішкою гаджета стала знаменита чубчик. Спочатку, тільки лінивий користувач не наголошував на її непрезентабельності. Однак згодом з нею звикли, адже іншого вибору не було. Перед випуском 13 серії ходили чутки, що дана лінійка буде останньою володаркою чубчика, проте інформація підтвердилася лише частково. Дві з чотирьох моделей серії (Pro та Pro Max) отримали острівний виріз Dynamic Island.

Це словосполучення перекладається як «динамічний острів». Назву «динамічний» виріз отримав через свою здатність змінюватися залежно від ситуації.

Dynamic Island інтерактивний, за його допомогою можна:

  • отримувати статистику вхідних дзвінків;
  • підтверджувати платежі;
  • дивитися статус батареї;
  • перемикати треки в плеєрі;
  • вмикати та вимикати беззвучний режим, а також багато інших корисних функцій.

Оновлений виріз пришвидшує роботу зі смартфоном. Тепер взаємодіяти з пристроєм ще простіше та зручніше.

iPhone 14 Pro Max у фіолетовому корпусі
iPhone 14 Pro Max у фіолетовому корпусі на фоні букета фіолетових квітів у вазі

Причина №2 – екран

Максимальна яскравість дисплея може досягати 2000 nt. Зображення чудово видно навіть під прямим сонячним промінням. Наявність опції Always On Display дозволяє девайсу відображати обмежену інформацію в той час, як смартфон перебуває в сплячому режимі. Ви зможете вивести на екран необхідні повідомлення (дату, час, погоду, стан батареї тощо). Таким чином, можна отримати корисні дані без розблокування телефону. Ця опція добре заощаджує заряд.

Причина №3 – швидкість та автономність

Виробник стверджує, що iPhone 14 Pro Max отримав акумулятор із найбільш тривалим часом роботи (до 29 годин у режимі перегляду відеоконтенту, збереженого в пам’яті телефону).
Також пристрої з позначкою “Про” отримали потужний процесор A16 Bionic. Це шестиядерний чіпсет, що робить девайс більш енергоефективним та продуктивним. З його допомогою можна запускати найвибагливіші ігри та програми.

Причина №4 – найкраща камера на ринку

Пристрої Pro та Pro Max – найкращий вибір для користувачів, які серйозно захоплюються фотозйомкою. Нова серія отримала модернізовані селфі-камери з ширшою апертурою та підтримкою автофокусу. Завдяки цьому можна робити максимально якісні знімки, навіть якщо об’єкт знаходиться занадто близько або далеко від камери. Крім того, покращилася якість зйомки при поганому освітленні, у темний час доби.

Причина №5 – елегантний дизайн

Як говорилося вище, корпус 14 серії отримав кілька нових кольорів. Наприклад, користувачі вже встигли відзначити фіолетовий iPhone 14 Pro. Виробники назвали цей відтінок “Deep Purple”. Смартфон справді виглядає розкішно і навіть трохи пафосно.

14 Pro Max у фіолетовому корпусі в порівнянні з кольоровими прямокутниками темно-фіолетового та світло-фіолетового кольору

Висновок

Створюючи нову серію, розробники зуміли приділити увагу кожній деталі та опції, починаючи від дизайну та закінчуючи тривалим рівнем заряду та бездоганною якістю знімків. Однозначно цей девайс коштує своїх грошей. Але якщо ви бажаєте купити його з максимальною вигодою – заходьте у віртуальний каталог інтернет-магазину Mobileplanet. Доступні ціни та наявність гарних знижок приємно здивують вас.

Інтернет-магазин електроніки Mobileplanet.ua
Інтернет-магазин електроніки Mobileplanet.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні