Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКішки розпізнають біль і лікують: якщо кішка лягає на ноги, людина страждає...

Кішки розпізнають біль і лікують: якщо кішка лягає на ноги, людина страждає від гіпотонії, коли кішка лежить на голові…

Этот материал также доступен на русском языке
Навіть звичайнісінька вулична кішка може допомогти людині більше, ніж просто муркотіти біля моїх ніг і дозволяти себе гладити.

Серед усіх «братів наших менших» коти вважаються «домашніми цілителями, що найчастіше зустрічаються». Якщо господареві вдається створити з ними довірчі стосунки, то кішка може чарівним чином знаходити та лікувати хворі місця свого господаря.

Зазвичай вони лягають на це місце, зігрівають його своїм теплом, муркочуть — і біль іде. Кішка може лежати на хворому місці кілька годин. Статистика показує, що власники кішок звертаються до лікарів майже вп’ятеро рідше, ніж ті, хто цього не робить, пише checkonline4you.com.

Розглянемо 7 основних позитивних ефектів кішки на організм людини:

Зняття втоми та втоми

Кішки заспокоюють нерви після важкого дня, знімають втому, головний біль, мігрені, знижують кров’яний тиск і нормалізують серцевий ритм.

Залежно від кольору вовни кішка по-різному впливає на людей:

  • Чорні коти – забирають негативної енергії вдвічі більше, ніж муркотливі коти інших забарвлень.
  • Руді коти – заряджають людину своєю позитивною енергією
  • Сіро-блакитні кішки – найкраще заспокоюють нервову систему
  • Кремові кішки — вони найкраще тонізують нашу енергію.
  • Білі кішки — найкращі цілителі у багатьох відношеннях

Допомога при серцево-судинних захворюваннях

У них можна знайти багато правдивих історій про те, як кішки рятували життя людині за серцевої недостатності. Пухнасті лікарі навіть можуть заздалегідь відчути і попередити жертву про можливий напад. Власники кішок знають, що їх вихованці іноді починають гладити, коли вони сильно роздратовані або перебувають у стані стресу.

Наявність кішки у будинку знижує ризик повторного інфаркту міокарда. У людини, яка недавно перенесла серцевий напад, пульс і артеріальний тиск нормалізуються після того, як він погладить улюблену кішку протягом декількох хвилин.

Допомога при захворюваннях шлунково-кишкового тракту

Догляд за кішками також корисний для травлення. Найкращим способом лікування захворювань шлунково-кишкового тракту та сечостатевої системи є лікування короткошерстих або безшерстих кішок.

Підвищення імунітету

Котяче муркотіння, яке відтворюється з частотою 4-16 Гц, позитивно впливає на імунітет людини. Одна з обіцянок для цього явища, яке дають вчені, полягає в тому, що муркотання схоже на лікування ультразвуком, яке підтримує ріст і зміцнення кісток, зміцнює та загоює рани. Також з’ясувалося, що перські кішки можуть полегшити біль у суглобах та симптоми остеоартриту (зміни суглобового хряща).

Збільшення тривалості життя

Геронтологи провели дослідження впливу кішок на довголіття відповідальних городян. Вчені дійшли дивного висновку – люди, у яких все життя була кішка в будинку, жили в середньому на 10,3 роки довше, ніж ті, хто її не мав.

Кітка як домашній голкотерапевт

Кішки можуть виступати в якості вашого особистого домашнього голкотерапевта. Кішки можуть лазити по підлозі, клацати кігтями та дратувати різні точки акупунктури, як на справжньому сеансі акупунктури. Цей метод альтернативної медицини використовується і дуже популярний у Китаї та поширився по всьому світу.

Кішки як енергетичний інформаційний інструмент

Біоенергетики вважають, що кішка – це справжня жива енергетична структура.

За поведінкою кішок можна зрозуміти, до яких видів захворювань схильна людина:

  • Кітка лежить на голові господаря – людина схильна до головного болю або підвищеного тиску.
  • Лежить на плечах або лівому плечі – людина схильна до серцево-судинних захворювань.
  • Лежить на боці – у людини проблеми з нирками.
  • Кітка лежить на ногах – людина страждає на гіпотонію (знижений тиск) або часті судоми.

Навіть звичайнісінькі домашні кішки можуть принести вашій родині таку незвичайну користь, причому абсолютно безкоштовно.

Джерело: За жената

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні