Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаРізнеГороскоп здоров'я на грудень

Гороскоп здоров’я на грудень

Этот материал также доступен на русском языке
Останній місяць року не принесе особливих проблем зі здоров'ям більшості знаків. Але все ж таки слід пам'ятати, що занадто розслаблятися не варто.

Навіть у святкові дні розумніше дотримуватися правильного харчування та здорового способу життя.

ОВЕН. У грудні можливими є застудні захворювання, і особливо треба берегти вуха. До кінця місяця вам потрібно частіше змінювати обстановку, гуляти і більше відпочивати. Особливо корисними для вас будуть гранат, журавлина, морква та буряк. А от від смаженого, маринованого та солодкого краще відмовитися.

ТЕЛЕЦЬ. Намагайтеся уникати тих, хто постійно скаржиться на життя, інакше може погіршитися ваш психологічний стан. Бережіть печінку і відмовтеся від гострих та жирних страв, а також алкогольних та газованих напоїв. Будьте уважними з ліками – не приймайте їх без консультації з лікарем.

БЛИЗНЮКИ. На початку грудня можливими є депресія, безсоння та головний біль. Пийте заспокійливий чай, більше рухайтеся, гуляйте – і все як рукою зніме. Починати худнути краще у першій половині місяця. У середині грудня можна починати лікування захворювань серцево-судинної системи, а також зубів. Народні засоби виявляться неефективними.

РАК. Найбільш уразливою у грудні буде печінка. Не нехтуйте правильним харчуванням і більше рухайтеся. Крім того, не купуйте неперевірені косметичні засоби і не займайтеся самолікуванням, інакше ви можете стати жертвою алергії. Зайва ощадливість у цьому разі не піде вам на користь.

ЛЕВ. Уникайте сварок, це може призвести до підвищення тиску. Не заощаджуйте на здоров’ї, а також будьте уважними при купівлі одягу та взуття. Придбані задешево товари можуть призвести до подразнення шкіри або алергічних реакцій.

ДІВА. На початку місяця проблем зі здоров’ям не передбачається. У середині грудня можливим загострення радикуліту або остеохондрозу. Уникайте протягів. До кінця місяця ви можете відчути занепад сил та настрою. Щоб підняти тонус, більше часу проводьте з друзями і на свіжому повітрі.

ТЕРЕЗИ. Не плануйте на початку місяця справ, які потребують фізичних та емоційних зусиль. Якщо ви хочете скинути вагу, почніть ці заходи з середини місяця. Також у грудні успішним буде лікування опорно-рухового апарату та суглобів.

СКОРПІОН. У грудні Скорпіонам знадобиться повноцінний відпочинок. У середині місяця можливими є травми. Також у цей час будуть уразливими органи шлунково-кишкового тракту. Відмовтеся від вживання напівфабрикатів та алкоголю.

СТРІЛЕЦЬ. У грудні високим є ризик вірусних інфекцій, а самолікування лише погіршить стан. У другій половині місяця можливими є перепади настрою. Зірки рекомендують розслаблятися і не думати про погане, адже запорука доброго самопочуття – позитивні емоції.

КОЗЕРІГ. Козерогам потрібно звернути увагу на здоров’я печінки і дотримуватися принципів правильного харчування. У цей час можуть нагадати про себе хронічні недуги, тому не завадять візит до фахівця і нове обстеження.

ВОДОЛІЙ. Водолії можуть виявити у себе симптоми нових захворювань, проте не піддавайтеся недовірливості. У другій половині місяця віддавайте перевагу овочам і фруктам, а також не зловживайте чаєм та кавою, щоб не спровокувати безсоння.

РИБИ. Рибам бажано виключити фізичні навантаження, оскільки високою є ймовірність травм. Більше спілкуйтеся, ходіть у кіно і театри і уникайте самотності. Можливими є проблеми з очима, тому виконуйте гімнастику для розслаблення м’язів очей і робіть компреси з чаю. Уникайте негативної інформації, інакше може виникнути головний біль.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні