1. Занадто сильно збили сирну масу чи яйця.
2. Неправильно вибраний режим випічки – занадто висока температура.
3. Різкий контраст температур після «вилучення» з духовки та нерівномірність охолодження.
ЩО РОБИТИ?
Твороже тісто та яйця для нього не потрібно збивати (яйця достатньо збовтати вилкою, а можна не робити і цього).
Якщо відчуваєте, що трохи перестаралися, форму з майбутньою запіканкою перед випіканням кілька разів злегка вдарте об стіл, щоб вийшли великі бульбашки повітря.
Якщо додаєте збиті білки, втручайте їх у кілька прийомів неквапливими рухами зверху-вниз.
Оптимальна температура випічки – 160°С.
Спечену запіканку на деякий час залиште охолоджуватися у вимкненій духовці з відкритими дверцятами. Якщо відчуваєте, що майже перепекли і в духовці залишати її небажано, то одразу ж, як дістали з духовки, проведіть уздовж бортів форми ножем.
Протягом минулої доби на фронті російсько-української війни відбулося загалом 110 бойових зіткнень.
Вибір спеціаліста з ремонту пральних машин – важливе рішення, від якого залежить справність та довговічність…
Якщо тиск «скаче» - то підвищується, то падає, - ви повинні постійно спостерігатися у лікаря,…
Фруктові салати вперше в історії стали готувати у Стародавньому Римі та Греції.
Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик переміг…
Сьогодні неділя, 19 травня 2024 року. 140-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…