П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживач3 найкращі чоловічі спортивні костюми на кожен день

3 найкращі чоловічі спортивні костюми на кожен день

Этот материал также доступен на русском языке
Підтримка температурного режиму тіла, захист від вітру, відведення вологи — важливі характеристики спортивного костюма в міжсезоння.

Знайти чоловічі моделі з особливими технологіями можна за посиланням https://ua.puma.com/ru/sportivnye-tovary-dlja-muzhchin/odezhda/sportivnye-kostumy.html у каталозі PUMA. Розглянемо новинки моди для чоловіків, які вийшли 2022 року.

Tape Poly із весняної колекції

Костюм Tape Poly Men’s Tracksuit підходить більше для стрітстайлу, забезпечуючи комфорт у повсякденності. Стильна толстовка у поєднанні зі штанами стандартної посадки виглядає сучасно і просто. Модель виділяється завдяки продуманим деталям:

  • яскравий логотип на кофті, штанях та по всій довжині рукавів;
  • практичні кишені з гарною місткістю;
  • бічні шви спрямовані так, що одяг не заважає рухам.

Костюм виготовлений компанією PUMA у співпраці з bluesign®. Це ініціатива щодо зниження негативного впливу текстильних підприємств на природу. Також у складі є перероблені волокна.

Hooded Tracksuit Men з високою функціональністю

Чоловічий костюм Hooded Tracksuit Men – це втілення стилю та корисної функціональності. Він складається з худорлявої худоби і штанів на манжетах. Для основи використовували м’яку джерсі, тканина приємна на дотик і добре підходить для повсякденного носіння.

Цей костюм виготовлений на 20% із перероблених волокон поліестеру. Решту матеріалу становить бавовна. Його виготовляють на фермах за правилами ініціативи BCI: під час вирощування рослин ефективно використовують воду, щоб не зашкодити ґрунту.

Woven Tracksuit Men для ідеального комфорту

Костюм PUMA Woven Tracksuit Men складається із штанів та олімпійки. Вони забезпечують зручне носіння завдяки:

  • приємним тактильним властивостям матеріалу;
  • еластичний пояс на штанях для регулювання посадки;
  • великі кишені з боків і манжетів внизу.

Матеріал складається на 55% із звичайного поліестеру. Залишок становлять його перероблені волокна. Підтримка екології, еластичність тканини та стильний дизайн – головні характеристики костюма.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні