П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРеберця, запечені в пиві

Реберця, запечені в пиві

Этот материал также доступен на русском языке
Девіз цієї страви болгарської кухні: "Ніхто не спізнюється на вечерю, коли ти маєш запечені в духовці реберця в пиві".

Підготовка та приготування смачної м’ясної страви займуть у вас лише півтори години.

  • Підготовка 30 хвилин.
  • Готування страви 100 хв.
  • Усього 130 хв.
  • Порції – 2

Необхідні продукти

свинячі реберця – 700 г цілком
пиво – 150 мл
сіль
перець
пікантний
масло
кмин
лимон

Спосіб приготування

  • Свинячі реберця посипають сіллю, перцем, кмином, чабером та олією.
  • Залишіть їх накритими фольгою на 30 хвилин для просочення спеціями.
  • Потім складіть їх у каструлю, залийте пивом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин.
  • Під час випікання вийміть лист і змастіть реберця соусом; якщо він уварився, додайте ще трохи пива та запікайте до готовності.
  • Подавати нарізані на шматочки реберця краще з скибочками лимона.

Налийте келих вина і – приємного апетиту.

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні