Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачНа яке торговельне обладнання справді варто витрачати гроші?

На яке торговельне обладнання справді варто витрачати гроші?

Этот материал также доступен на русском языке
Юридично зареєструвати бізнес у сфері торгівлі дуже легко, причому більшість формальностей в Україні зараз вирішуються дистанційно за допомогою спеціальних програм.

Основні труднощі починаються потім, коли доводиться робити ремонт в орендованому або купленому приміщенні, закуповувати торгове обладнання, стелажі, турнікети, касові бокси та багато інших речей, без яких магазин не зможе нормально функціонувати.

Закупівля техніки та меблів – відповідальний етап, який потребує зусиль, часу та в деяких випадках залучення консультантів у сфері мерчендайзингу. Помилок допускати не можна, інакше:

  • не вдасться вписатися з початкового бюджету;
  • витрати на обладнання приміщення будуть невиправдано високими, при цьому якість встановленого обладнання виявиться низькою;
  • доведеться довго чекати на отримання замовлення, втрачаючи гроші через несвоєчасне запуск торгової точки;
  • можна отримати в розпорядження стелажі, холодильники тощо, які не підійдуть за характеристиками та естетичними властивостями;
  • є ризик встановити техніку та меблі, які зламаються протягом 3-6 місяців і вимагатимуть заміни.

На щастя, у продажу є досить якісних товарів для оснащення комерційних об’єктів, тому потрібно просто заздалегідь дізнатися, які властивості мають по-справжньому висококласні холодильні установки, стелажі, станції дезінфекції, касові бокси і т.д.

Яким має бути сучасне обладнання для торгівлі: головні вимоги

Приступаючи до пошуку, потрібно орієнтуватися на те, що дійсно якісні меблі та техніка повинні бути:

  1. Візуально привабливою та придатною для презентації того чи іншого продукту.
  2. Простий в експлуатації. Йдеться про зручність розміщення товарів, простоту очищення та можливість швидко перемістити конструкцію в інше місце.
  3. Недорогий у ремонті. Ексклюзивні вітрини, звичайно, викликають більший інтерес у відвідувачів, але знайти для них нові комплектуючі замість зношених буде вкрай проблематично. Переважно моделі зі стандартними деталями, які будь-якої миті можна поміняти.
  4. Надійна та стійка.
  5. Дає достатній огляд товару, що продається.
  6. Відповідним санітарно-гігієнічним, а також пожежним нормам.
  7. З офіційною гарантією від виробника.

Крім перелічених особливостей меблі та техніка, що купуються, повинні відповідати потребам конкретного бізнесу. Немає сенсу вкладати гроші в об’єктивно-класні стелажі, якщо вони ніяк не вписуються в придуманий проект оформлення магазину. Набагато краще вибрати не такі наворочені, але відповідні за габаритами та конфігурації меблі, які дозволять створити єдину композицію в торговому залі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні