Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачХарактеристики та особливості білкових вітамінно-мінеральних добавок для свиней

Характеристики та особливості білкових вітамінно-мінеральних добавок для свиней

Этот материал также доступен на русском языке
Сам продукт – це все необхідне для молодих та дорослих свиней у концентрованому вигляді.

Прибуток у тваринництві залежить від багатьох показників. Одним з головних є правильне та своєчасне введення бмвд для свиней у їхній раціон. Тобто всі білки, мінерали, вітаміни та інші корисні добавки. Придбати ці добавки варто кожному фермеру чи людині, яка розводить свиней, тому що це принесе успіх та зиск у бізнесі.

Характеристики добавок

Білок у раціоні у свиней має бути лише якісним, тому за таким продуктом треба уважно стежити. Характеристиками протеїну для свиней є:

  • його швидкий і легкий процес травлення;
  • проста засвоюваність;
  • зміст амінокислот, які є незамінними у свинячому організмі.

Джерело, звідки свині отримають протеїн, теж важливий. У концентрованих продуктах у складі є як синтетичні, і рослинні білки і мінерали. А ще такі корми додають зроблені в лабораторіях амінокислоти.

Не менш важливим для тварин є вітаміни, які потрібні різні для різних вікових категорій свиней. Це з тим, що тваринам потрібні елементи різної концентрації у різному віці. Причому це стосується не тільки свиней, а й коли ви купуєте комбікорм для кроликів, у яких раціон у різні періоди має бути збалансований по-різному.

У концентрованих сумішах для свиней мінерали добуваються з вапняку, кухонної солі, борошна з риби чи м’яса та кісток. Якщо придбати концентрат продуктів, то вам не треба буде щодня морочитися ідеальними пропорціями всіх корисних елементів.

БМВС-добавки для маленьких поросят

Існують БМВС універсального типу, які можна давати і дорослим свиням, і маленьким. Однак вони не завжди враховують усі моменти в організмі тварини. Саме тому для молодняку ​​спеціально було створено окремий вид БМВС, який можна вводити у прикорм після тижня від народження поросяти. У цей період у порося ще не до кінця сформована система травлення, тому білок треба підбирати лише високої якості.

Суміші вітамінів, білків, мінералів для молодих поросят повинні відповідати таким вимогам:

  • зробити імунітет порося міцнішим;
  • уможливити запуск процесів у фізіологічному плані, які залежать від статі порося;
  • сприяти приведенню до нормального стану системи травлення.

Особливості БМВС-добавок для свиноматок

Особливість цих продуктів полягає у властивостях стимуляції якостей репродуктивного характеру. Ті білки та мінерали у складі суміші дають можливість утримувати на досить високому рівні:

  • можливість виношувати багато плодів відразу;
  • підвищувати молочність свиноматки;
  • зберігати молодняк здоровим.

Так що не варто відкладати придбання комбікормів у довгу шухляду, адже чим раніше ви їх введете, тим краще результат отримаєте.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні