П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЩо вживати при запаленні печінки?

Що вживати при запаленні печінки?

Этот материал также доступен на русском языке
Печінка виконує безліч функцій, від розщеплення жирів до зберігання заліза, тому, коли ви відчуваєте біль у печінці, це може бути приводом для занепокоєння.

Печінка – один із найважливіших органів в організмі, вона розташована у верхній частині живота, прямо під діафрагмою. Печінка виконує безліч функцій, від розщеплення жирів до зберігання заліза, тому, коли ви відчуваєте біль у печінці, це може бути приводом для занепокоєння.

Одна хороша новина про печінку полягає в тому, що це найуніверсальніший орган в організмі, і не лише з погляду функціональності. Печінка може бути пошкоджена, і в багатьох ситуаціях вона приходить у норму.

Що приймати при запаленні печінки?

НАСТІЙ РЕП’ЯШКА

1 столову ложку подрібненої трави реп’яшка заварити 200 мл окропу, настояти 1-2 години, процідити. Пити по 50-100 мл 3-4 рази на день до їди, додавши мед за смаком. Курс – місяць, півтора.

НАСТІЙ ПІДМАРЕННИКА

Рекомендується застосовувати при цирозі печінки, що супроводжується асцитом (скупченням рідини). 4 чайні ложки подрібненої трави підмаренника заварити 400 мл окропу, настояти 1 годину, процідити. Випити настій протягом дня.

НАСТІЙ ЦИКОРІЯ

40 г подрібненої трави цикорію (петрові батоги) заварити 1 літром окропу, настояти в термосі ніч, процідити. Пити по 100 мл 3 десь у день їжі.

З книги «Шлях до довголіття» Віктора Чернишова

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні