Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯкі трави можуть зупинити випадання волосся

Які трави можуть зупинити випадання волосся

Этот материал также доступен на русском языке
Сучасний темп життя, постійні стреси та експерименти з волоссям… Все це може негативно позначатися на стані волосся. Крім того, існує і природний сезонний період - найчастіше це трапляється восени, коли волосся починає активніше випадати.

Причин випадання волосся існує безліч. Варто вивчити їх, якщо випадання почало перевищувати норму. Розберемося, як зміцнити волосся. Як надати їм обсягу та сяйва? На допомогу прийдуть лікарські рослини.

Лікарські рослини – це трави, частини яких застосовуються для отримання засобів, що застосовуються в медицині та косметології. Правильно підібрані трави дозволяю покращити зовнішній вигляд волосся і зміцнити його здоров’я. Відбувається це завдяки достатку мікроелементів, дубильних речовин, органічних кислот, вітамінів, фітонцидів, що містяться в квітах, коренях, насінні рослин, стеблах і листі.

Які трави допоможуть при випаданні волосся

  • 3 столові ложкиаїру болотного на 0,5 літра столового оцту, наполягати тиждень, щодня втирати у волосисту частину голови.
  • Протягом 1-1,5 місяця 3 рази на тиждень мити голову у відварі суміші з рівних частин коренів лепехи та лопуха та двох жмень шишок хмелю.</li >
  • При випаданні волосся 3 рази на тиждень мити голову у міцному відварі вересу звичайного, коріння лопуха та кропиви пекучої. Іноді до цієї суміші додають жменю шишок хмелю для втирання у шкірні покриви голови, що сприяє зміцненню волосся.

Щоб приготувати відвари для волосся з трав у домашніх умовах, не обов’язково шукати свіже листя, стебла, квіти чи коріння. Їх цілком замінить сухий збір із найближчої аптеки. Подрібніть сировину, залийте водою, проваріть на вогні близько 20 хвилин. Залишилося відфільтрувати фракції, що плавають, а потім остудити рідину до комфортної температури — натуральний тонік готовий до використання. Для максимального ефекту слід 1-2 рази на тиждень теплим відваром трав обполіскувати волосся після миття. Результат видно вже після кількох процедур.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні