П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЧим полоскати рот при кровоточивості ясен?

Чим полоскати рот при кровоточивості ясен?

Этот материал также доступен на русском языке
Запалення ясен завдає чимало дискомфорту і іноді загрожує випаданням зубів. Тому доведеться подбати про відповідні ліки, як склади для полоскання, щоб усунути проблему.

Питання, чим полоскати запалені ясна, у багатьох людей виникає несподівано, після виявлення відповідної проблеми. Причому вона стає для них надзвичайно неприємним сюрпризом. Як не втратити зуби та усунути вогнище запалення?

Чим полоскати рот при кровоточивості ясен

РЕЦЕПТ 1

Змішати 2 столові ложки олії з 1 чайною ложкою солі. Цією сумішшю полоскати рот протягом 3-5 хвилин 2 рази на день – вранці та ввечері. Після полоскання протягом півгодини утримуватися від їди. Процедури продовжувати, доки не досягнете результату.

РЕЦЕПТ 2

Взяти по 1 столовій ложці квіток календули, насіння льону посівного та кори дуба. 1 столову ложку подрібненої суміші квіток календули та насіння льону залити 300 мл окропу, настояти в теплі 2 години, потім настояти до охолодження.

Поки наполягають засіб, приготувати відвар кори дуба. 1 столову ложку кори залити 300 мл окропу, кип’ятити на слабкому вогні 15 хвилин, процідити та змішати з настоєм. Суміш використовувати для полоскань ротової порожнини.

З книги «Шлях до довголіття» Віктора Чернишова

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні