Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк дізнатись розмір браслета на жіночу руку?

Як дізнатись розмір браслета на жіночу руку?

Этот материал также доступен на русском языке
Правильний підбір по сантиметрах буде точним, якщо точно знати, що пропонують у бренду. Окрема історія для тих, хто купує прикрасу у подарунок. Тут треба добряче докласти зусиль.

Розмір браслета питання просте, але водночас складне. Актуальність для прикрас Пандора у цьому питанні особлива. Самостійно виріб носять дуже рідко. Його оснащують шармами. Це додатковий простір. Вони завжди привертають увагу, тому підбір розміру має бути ідеальним.

На вибір розміру впливає матеріал виготовлення. Срібний браслет Пандора, який ви купите за розміром, відрізнятиметься від шкіряного.

Види браслетів

Pandora не надто морочилася з приводу різноманітності матеріалу. Є 3 основних напрямки за матеріалом виготовлення:

  • срібло;
  • шкіра;
  • Текстиль.

Срібні вироби найрізноманітніші у виборі. Їх ділять на ланцюжки та обручі. Ланцюжок – класичний варіант, оснащений намистом-застібкою із замком P-lock. Намистину виготовляють у різних формах, прикрашають камінням або написом. Поширена модель – застібка-барильце з гравіюванням “Pandora”. Вона підходить для всіх додаткових виробів.

Шкіряні моделі бувають плетені та джгути. Джгути доповнені невеликими срібними ланцюжками та застібкою, яка регулює розмір. Це дуже зручно для подарунка. Особливість плетеної прикраси – це подвійне обхват. На відміну від класичного варіанта, тут зап’ястя буде огинатися двічі.

Текстильні моделі виконуються у подвійному варіанті. Їхня особливість – це колір. З довжиною потрібно бути особливо обережним. Він оснащений срібною застібкою у вигляді серця з гравіюванням.

Як вибрати розмір?

Розмір залежить від конкретного виду браслета. Виміряти довжину власного зап’ястя можна за допомогою нитки. Останню слід обернути навколо зап’ястя або так, щоб можна було просунути ще 2 пальці. Це оптимальний розмір, який не злітатиме з руки і щільно прилягатиме. Інший спосіб виміряти отримати результат ниточки за допомогою лінійки. Додайте відрізок до лінійки і додайте до отриманого результату вже 1-2 сантиметри. Це буде потрібна цифра.

Такі виміри стосуються лише браслетів ланцюжків. Крім довжини, зверніть увагу на ширину. Що тонший браслет, то легше він лягати на руку і більше прилягає. Широкі моделі, наприклад, колекція Pandora Reflexion менш еластичні. Їхні дані можуть відрізнятися.

Литі браслети більш небезпечні щодо розміру, ніж класика. Складність у моделях. Задум одного литого браслета щільно прилягати до руки, інші навпаки, вільні. Перед покупкою краще уточнити, як саме носити модель. Зі вільним варіантом відбувається все за зрозумілою схемою. Щільно прилеглий браслет вибирайте все ж таки не точно за охопленням. Краще дайте зазор або виміряйте ширину руки у найширшій точці. Це допоможе легко його одягати і перестрахуватися. Лита модель не має застібки, її надягають через пальці. Ширина руки допоможе визначити, чи ввійде рука.

Класичний варіант із джгута або плетеної срібної прикраси потрібно брати на 1 сантиметр більше за виміряну довжину зап’ястя. З Пандора потрібно бути акуратнішим і враховувати те, що на виробі висітимуть шарми. Вони займають додатковий простір. Купити прикрасу, що прилягає щільно до руки, не рекомендується. Принцип у легкості та русі. Радимо до обхвату зап’ястя додати 1,5 см, якщо планується велика кількість шармів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні