П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДачаОгірок – цікавий овоч

Огірок – цікавий овоч

Этот материал также доступен на русском языке
Хто не любить огірки? Свіжі, малосольні, консервовані на зимовий період, кожен з нас має індивідуальні переваги. Згідно з останніми даними, цій культурі вже понад 6 тисяч років. Почали вирощувати її в Індії.

Там і сьогодні дикі родичі рослини обвивають дерева, наче ліани. Огірки складаються з наступних елементів:

  • вітаміни З, Br В9, Р;
  • корисні білки;
  • провітамін А;
  • ферменти.

Огірок легко вгамовує спрагу, не залишає почуття тяжкості після вживання, оскільки складається з 95% води.

В Україні представлений широкий асортимент цієї культури вітчизняних та іноземних виробників. Перш ніж купити продукт, слід переконатись у його якості, оглянути зовнішній вигляд.

Як правильно вибирати огірки

Ця культура не поступається за популярністю картоплі та помідорам. Практично немає такої людини, яка не любила б огірки. Їх вживають у свіжому вигляді, маринують, консервують на зимовий період. На жаль, сьогодні продається багато огірків із великим вмістом нітратів. Де купити якісний продукт, таким питанням задаються багато мешканців Києва. Звісно, у магазині МегаМаркет. У продажу лише сертифікована продукція надійних виробників.

Які корисні властивості мають огірки? Докладніше про це далі:

  • сприяють виведенню токсинів;
  • зміцнюють серцево-судинну систему;
  • забезпечують функціонування щитовидної залози;
  • підвищують кислотність шлункового соку;
  • мають жарознижувальну дію та ін.

При виборі плодів слід звертати увагу на їхній зовнішній вигляд. Вони мають бути пружними, середнього розміру, рівними, зеленого кольору без жовтих плям. Також важлива присутність огіркового аромату.

Ціни продукції прийнятні, часто організовуються акції Мегамаркет, протягом яких ви економитимете бюджет, здійснюючи покупки. Для зручності покупців працює інтернет-магазин. У ньому ви можете замовити доставку товару додому. Це позбавить вас необхідності витрачати час на простої в автомобільних пробках або черзі в стаціонарному магазині.

Сучасний темп життя дозволяє активній людині встигнути з’їздити на роботу, відвідати кінотеатр, сходити до фітнес-центру, зводити дітей на додаткові секції. Однак на походи в магазин не завжди залишається час та сили. Саме тому зараз такий популярний шопінг у режимі онлайн. В інтернет-магазині MegaMarket, застосувавши фільтр у пошуковій системі, ви оперативно знайдете огірки або будь-який інший товар. Наповнити споживчий кошик можна за лічені хвилини. Вам залишиться лише приїхати до стаціонарного магазину та забрати замовлення.

Жителі Києва можуть замовити кур’єрську доставку товару додому. Вартість послуги залежить від району проживання. Сплатити покупки легко на сайті магазину МегаМаркет. Також можна передати кошти безпосередньо кур’єру під час зустрічі. Багато клієнтів вже оцінили переваги покупки з доставкою додому, приєднуйтесь до них і ви!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні