П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаСтаттіПодарунки від газети не лише читачам, а й листоноші

Подарунки від газети не лише читачам, а й листоноші

Этот материал также доступен на русском языке
4 лютого у США відзначають неофіційне свято - День щирої подяки листоноші. В нас такого свята немає. А листоноші, яких дуже хочеться подякувати, є. І лист, який прийшов до редакції газети «На пенсії», підтвердження цього.

Цей лист надійшов з Миколаєва від наших читачок Євгенії Мороз та Сталіни Котлик (мами та доньки), яким відповідно 101 та 81 рік. Нашу газету жінки виписують уже кілька років і вважають, що саме таке видання необхідне пенсіонерам. Читачки пишуть:

«Тепер ми не боїмося пенсії, знаємо, що на пенсії життя лише починається. Шукаємо друзів, граємо, загалом, ворушимо мізками, суглобами, судинами. А це продовжує нам життя та допомагає до всіх ситуацій ставитися простіше і навіть із гумором».

Також вони відзначають, що багато наших рубрик – про комунальні послуги, соцдопомогу, допомогу, а також юридичні консультації з пенсій дуже потрібні і важливі для багатьох наших читачів. Тим більше, що останнім часом із прийняттям нових постанов та законів у пенсіонерів виникає все більше питань, які вирішити самостійно їм не під силу.

У таких ситуаціях газета є для них найнадійнішим порадником. І якщо газету доставляють не вчасно, від цього насамперед страждають люди старшого віку. Проте наші читачки нарікань на роботу пошти не мають:

«Нас обслуговує чудовий листоноша Алевтіна Миколаївна Шаповалова. Завдяки їй у нас є все до єдиного номера газети. Хочеться, щоб начальник 34 поштового відділення міста Миколаєва знав про це».

І насамкінець Євгенія Прокопівна побажала всім нашим читачам:

“Живіть довго і щасливо, наздоганяйте мене, тільки не поспішайте”.

Від редакції Ми приєднуємося до читачок і, зі свого боку, також висловлюємо Алевтині Миколаївні вдячність за її працю та відповідальне ставлення до справи. А в її обличчі – і всім співробітникам «Укрпошти». Від імені редакції ми вирішили віддячити Алевтину Миколаївну та вручити їй цінний подарунок – набір чашок. Ми робимо газету для вас, наші дорогі читачі, тому намагатимемося не опускати планку та виправдовувати ваші надії та очікування. А поштові працівники, сподіваємось, підтримають нас у цьому й надалі доставлятимуть газету вчасно.

Читайте також:

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні