Статті

Морська капуста: її неодмінно треба їсти взимку

Морська капуста – цінне джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза.

Дуже корисна квашена капуста. У ній містяться цінні кисломолочні бактерії, які допомагають травленню. Але врахуйте, що людям, які страждають на проблеми з підшлунковою залозою, квашена капуста протипоказана.

Як доповнення до основних страв у зимову пору року можна вибрати ріпу, моркву, редис. Ці продукти є чемпіонами зі вмісту вітамінів та мінералів».

Лікарка Вікторія Савицька

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Маловідомі сторінки історії про ту і цю війну: що ми знаємо про війну з Японією

Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…

07/05/2024 19:23
  • Статті

З варикозом можна поборотися: комплекс вправ змусить його відступити

Варикозне розширення вен є дуже поширеним захворюванням. Його складно лікувати, але існують деякі тренування, які…

07/05/2024 18:44
  • Статті

Готуємо смачно: куряча грудка в сирі – божественно смачна страва

Куряче філе має величезну харчову цінність для організму завдяки високому вмісту білка. Але багато хто…

07/05/2024 17:58
  • Статті

Чому інваліду можуть відмовити у грошовій допомозі від ООН: які підстави мають бути вагомими

Деякі найменш захищені категорії населення мають право на отримання допомоги від ООН у розмірі 10…

07/05/2024 16:59
  • Статті

Пенсія під загрозою: кому можуть припинити нараховувати виплати

Як з'ясувалося, навіть чесно зароблену за довгий трудовий стаж пенсію як матеріальну умову для життя,…

07/05/2024 16:32
  • Статті

Догляд за нужденними: чи можна розірвати договір довічного утримання, якщо вас щось не влаштовує

Самотнім людям, що залишилися через життєві обставини без близького оточення, доводиться на старості довіряти себе…

07/05/2024 15:59