Морська капуста – цінне джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза.
Дуже корисна квашена капуста. У ній містяться цінні кисломолочні бактерії, які допомагають травленню. Але врахуйте, що людям, які страждають на проблеми з підшлунковою залозою, квашена капуста протипоказана.
Як доповнення до основних страв у зимову пору року можна вибрати ріпу, моркву, редис. Ці продукти є чемпіонами зі вмісту вітамінів та мінералів».
Лікарка Вікторія Савицька
Читайте також:
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.