Морська капуста – цінне джерело вітамінів С, В1, В2, фолієвої кислоти, калію, кальцію, цинку, міді, заліза.
Дуже корисна квашена капуста. У ній містяться цінні кисломолочні бактерії, які допомагають травленню. Але врахуйте, що людям, які страждають на проблеми з підшлунковою залозою, квашена капуста протипоказана.
Як доповнення до основних страв у зимову пору року можна вибрати ріпу, моркву, редис. Ці продукти є чемпіонами зі вмісту вітамінів та мінералів».
Лікарка Вікторія Савицька
Читайте також:
Романтичні вечері, корпоративи, святкові столи, перекуси під серіал — суші стали універсальною стравою для будь-якої…
Температурний контраст тижня. Де завтра очікувати дощі, тумани й сильний вітер?
Спокій перед бурею. Магнітне поле планети готується до нового удару?
Сійте, але обережно. Як правильно садити листопадові кабачки і не помилитися з температурою?
Енергосистема під пресингом. Після масованих атак Україна переходить на жорсткі графіки відключень.
Зарплатні очікування в Україні зросли. Лише 4% громадян згодні на мінімальну оплату.