Таким чином і ви свою систему травлення бережете, і організм витрачає менше енергії на переробку їжі.
Дієтологи поділили їжу на групи згідно з часом її перетравлення.
До першої групи входять продукти, багаті на вуглеводи. Час їх перетравлення – не більше 45 хвилин.
До другої групи входять білкові продукти з невеликою кількістю жиру. Час їх переварювання – трохи більше 2 годин.
До третьої групи належать продукти, у складі яких є складні вуглеводи та крохмаль. Час засвоєння – близько 2-3 годин.
До четвертої групи входять продукти, які перетравлюються понад 3-4 години.
Читайте також:
Хто може отримати грошову компенсацію в Ощадбанку.
Кому з жінок потрібно обов'язково стати на військовий облік у травні. Список професій.
Куди звернутись для отримання фінансової допомоги протягом трьох місяців від благодійної організації?
Чому частина пенсіонерів перестали отримувати пенсійні виплати та чи можливо їх поновити? У Міністерстві соціальної…
Виробництво соняшникової олії є важливим сектором харчової промисловості, а якість та рівень автоматизації процесів тут…
Щоб розсада росла міцною і здоровою, її неодмінно потрібно підгодовувати. Стануть у пригоді народні методи,…