П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаГрошіЯк отримати кредит не виходячи з дому

Як отримати кредит не виходячи з дому

Этот материал также доступен на русском языке
В період коронавірусної кризи більшість людей намагається зайвий раз не виходити з дому та спілкуватися з іншими людьми по можливості дистанційно. Але це зовсім не означає, що люди перестали потребувати грошей або не мають інших проблем.

Проте, при нагальній потребі звернутися за позикою, наприклад, до банку стало складніше. Отримання банківського кредиту вимагає від потенційного позичальника певних зусиль. Потрібно відстояти чергу, зібрати купу довідок (про доходи, з місця роботи та ін.), заручитися підтримкою поручителів або внести заставу. Коли гроші потрібні швидко, цей спосіб зовсім не підходить, та й зайвий раз відвідувати людні місця теж не хочеться.

В такому разі набагато простіше отримати швидкий кредит онлайн, просто не виходячи з дому. Зробити це можна, звернувшись до мікрофінансової організації, що надає позики дистанційно та не вимагає для того зайвих документів.

Хто може отримати позику

Існують деякі соціальні категорії потенційних позичальників, яким не дуже раді в банківських установах. Для них отримання кредиту перетворюється на справжній квест, але й виконавши усі вимоги банку, такі люди нерідко отримують відмову. До небажаних клієнтів банків відносяться:

  • пенсіонери;
  • студенти;
  • матусі в декреті;
  • тимчасово безробітні;
  • люди з невеличкою зарплатою;
  • заробітчани;
  • позичальники з низьким кредитним рейтингом.

Звертаючись до МФО, ніхто з цих людей відмови не отримає, тому нерідко швидкі кредити для них стають єдиним способом розв’язання проблем. Мікрофінансові організації видають позики всім охочим, не зважаючи на вік та матеріальне становище. Єдиною умовою стає відсутність прострочення по іншим кредитам, бо такі позики не призначаються для перекредитування.

Як отримати швидкі гроші онлайн

Для оформлення кредиту потрібно обрати відповідний сервіс та перейти на сайт компанії. Наступний крок – вибір суми та строку кредитування. Далі потрібно заповнити анкету, де вказати відомості з паспорта, ІПН та дійсний номер телефону. Деякі МФО також вимагають завантажити фото з паспортом, розкритим на рівні обличчя, але якщо вам це не підходить, просто оберіть іншу компанію. Насправді нічого страшного у такому проханні нема – так кредитор може впевнитися, що за грошима звертається саме та людина, що є власником паспорту.

Після заповнення заявки треба «прив’язати» банківську картку. Для цього потрібно дотримуватись нескладної інструкції та виконати пробний платіж на 1 або 2 гривні. Це дасть можливість упевнитися, що картка дійсна та належить вказаній особі. По завершенні усіх необхідних дій треба відправити заявку та трохи зачекати. Рішення про видачу позики приймається швидко, тому гроші зазвичай надходять за декілька хвилин.

Якщо ви раптом отримали відмову, але точно знаєте, що ніяких інших кредитів, тим більш прострочених, у вас немає, спробуйте подати заявку ще раз або зверніться до іншого сервісу. Можливо, під час внесення відомостей про себе ви припустилися помилки, й саме це стало причиною відмови.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні