Иллюстративное фото
Працівники підрозділів ТОВ «Одесагаз-Постачання» виявили кілька фактів шахрайства. Пов’язані вони з дзвінками споживачам підприємства буцімто від імені колекторської компанії. «Колектори» пропонують за хабар вирішити питання про скасування боргу за природний газ. Але для цього їм на банківську картку треба перерахувати певну суму грошей.
Постачальник газу нагадує, що приймає оплату виключно на рахунок компанії (юридичної особи), який вказаний:
Споживачам бажано не накопичувати борги, а оплачувати спожитий природний газ вчасно. Якщо ж з якоїсь причини утворилася заборгованість, можна оформити безпроцентну реструктуризацію боргу. Для цього треба звернутися до найближчої абонентської дільниці.
Газопостачальна компанія повідомляє про зміни, пов’язані з прийомом відвідувачів. Абонентська дільниця на вулиці Приморській, 47/1 призупинила свою роботу, але відкрилася нова дільниця на вулиці Cофіївській, 11.
Також споживачів в Одесі приймають за такими адресами:
– Фонтанська дорога, 67;
– проспект Добровольського, 92;
– вулиця Святослава Ріхтера, 148а.
Графік роботи дільниць:
• понеділок – п’ятниця, з 8.30 до 16.00 – особистий прийом споживачів;
• понеділок – п’ятниця, з 16.00 до 17.30 – робота зі споживачами по телефону;
• перерва – з 13.00 до 14.00.
Контакт-центр ТОВ «Одесагаз-Постачання»:
0-800-20-10-04,
(093) 170-36-66 (оплата за тарифами вашого оператора).
Час роботи: понеділок – п’ятниця, 8.00 – 20.00.
Раніше повідомлялося: Комуналка: які норми споживання діють?
У разі погіршення погодних умов варто обмежити поїздки та слідкувати за оперативними повідомленнями синоптиків.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…