П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на липень

Гороскоп здоров’я на липень

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп на - це прогноз для представників знаків Зодіаку. Гороскоп допоможе провести місяць максимально цікаво та ефективно.

Овен

Можуть виникнути проблеми з нервами. Ви дуже гостро на все реагуєте, і це вас виснажує. А наслідком стресу можуть стати недуги. Намагайтеся не зациклюватися на негараздах і уникайте спілкування з неприємними людьми.

У розпал літа неодмінно носіть головний убір і користуйтеся захистом від сонця. Високим є ризик зазнати сонячного і теплового удару.

Телець

Час змінювати спосіб життя. Особливо якщо ви багато курите і мало рухаєтеся. Зверніть увагу і на правильне харчування. Зірки нагадують, що літо – ідеальний час для збалансованого раціону. Не перенапружуйте свій шлунок, їжте більше овочів та фруктів. І дотримуйте водний баланс – пийте достатньо води, але не надмірно, щоб уникнути набряків.

Близнюки

Близнюки добре почуваються і дуже витривалі. Ваша сила волі дозволить вам сісти на сувору дієту, щоб нормалізувати обмін речовин. Також допоможуть посильні фізичні навантаження.

Імовірними є проблеми з сечостатевою системою. Вас може спіткати давно забутий цистит або пієлонефрит. Якщо раніше вже траплялися проблеми з нирками, будьте обережні й не переохолоджуйтеся. За найперших симптомів (підвищення температури, болісні відчуття) звертайтеся до лікаря.

Рак

Зверніть увагу на органи слуху. Якщо погіршилася їхня функція, неодмінно зверніться до лікаря. І будьте обережні на воді, щоб уникнути запалення середнього вуха через переохолодження.

Тим, хто страждає від зайвої ваги, варто зайнятися розв’язанням проблеми. Це стосується стану ваших органів. Дотримуйтеся правил здорового харчування і не переїдайте на ніч.

Лев

Спосіб життя Львів не найкращий. Тут і переїдання, і шкідливі звички. У липні все зміниться, у вас з’явиться шанс зайнятися собою – почати правильно харчуватися й навіть потроху займатися спортом. Попри те, що зараз літо, бережіть горло, не пийте холодних напоїв, інакше дасться взнаки ангіна.

Діва

Вам слід подбати про суглоби. Можуть загостритися хронічні захворювання, які довго не турбували. Може, є сенс пройти фізіопроцедури, які допоможуть зняти запалення. Надалі потрібно звернутися до лікаря, щоб не доводити хворобу до необоротного стану.

У середині липня будьте обережні за кермом.

Терези

Варто зайнятися своїм здоров’ям. Якщо вас щось турбує, час запланувати візит до лікаря і, можливо, навіть пройти обстеження. Це допоможе в майбутньому уникнути серйозних проблем. А щоб почуватися бадьорим і життєрадісним, треба подеколи вибиратися на природу і дихати свіжим повітрям.

Скорпіон

Можливими є головні болі. Вони можуть виникати через спеку, стрес, підвищений тиск і просто від втоми. Завжди носіть із собою пляшку води, щоб тепловий удар не заскочив вас зненацька. При тривалій мігрені або запамороченні зверніться до фахівця.

Стрілець

Є ризик аллергії: сльози, нежить, чхання, свербіж… Щоб запобігти особливо тяжким проявам, завжди тримайте під рукою аптечку першої допомоги та антигістамінні засоби.

Чимало проблем зі здоров’ям може завдати харчове отруєння. Не купуйте продукти на стихійних ринках і проводьте ретельну термічну обробку продуктів.

Козеріг

У середині літа ймовірним є прояв вегетосудинної дистонії. Вас можуть долати головні болі, скачки тиску, напруга в грудях і труднощі з диханням. Щоб відновити баланс нервової системи, дотримуйтеся питного режиму. Підуть на користь фізичні вправи та процедури, що поліпшують кровообіг.

Водолій

Водоліям не загрожують теплові удари та переохолодження. Слабким місцем можуть виявитися травми: намагайтеся не порізатися, дивіться під ноги, щоб не наступити на щось гостре. Будьте уважні і не ходіть босоніж.

У середині літа все буде свідчити про те, що час зайнятися оздоровчими процедурами. Наприклад, відвідати стоматолога або походити на масаж.

Риби

Перша половина липня нічим не знаменна у плані здоров’я. Це хороший час для санаторно-курортного лікування, відпочинку на природі, а також для зміцнення та загартовування організму.

Якщо вам знайомі проблеми з дихальною системою, а також алергії, то в другій половині місяця варто подбати про профілактичні заходи. Також намагайтеся не нервувати і не перенапружувати серце.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні