Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк і з чим носити фланелеву сорочку?

Як і з чим носити фланелеву сорочку?

Этот материал также доступен на русском языке
Любі читачі, в нашій газеті з'явилася нова рубрика – «Мода на пенсії». У ній ми розповімо вам про те, як мати стильний і елегантний вигляд у будь-якому віці. Якщо у вас є питання на тему моди і стилю, надсилайте листи, і ми відповімо на них. А зараз пропонуємо вам дізнатися, як і з чим можна носити фланелеву сорочку, що знову ввійшла в моду.

рубашка фланель

Різних кольорів і всіляких фасонів

Фланель – це щільна, але м’яка тканина з невеличкою ворсою. Її можуть виготовляти з вовни, штучних матеріалів і бавовни. Натуральний колір фланелі сірий, але класичний варіант – це сорочки в червону або бордову клітку. Сьогодні можна побачити вироби зеленої, гірчичної, жовтої, теракотової, коричневої та синьої гами. І не обов’язково, щоб сорочка була тільки в клітку, цього року дуже популярними є однотонні коричневі або бордові кольори. Крім того, в магазинах і на ринках трапляються жіночі та чоловічі фланелеві сорочки різних моделей і фасонів. Вони можуть бути приталеного або вільного крою, довгими, як пальто, або короткими – до середини стегна. Оздоблені всілякими вилогами, вставками або заклепками, а також на змійці, кнопках або гудзиках.

рубашка фланель

Годиться і чоловікам, і жінкам

Фланелева сорочка – найуніверсальніша річ у гардеробі. Її можна поєднувати з джинсами будь-якого крою, носити поверх білої футболки, водолазки або гольфа. Жінкам довгі фланелеві сорочки рекомендують одягати з лосинами або легінсами, як туніку або сукню. Ефектною фланелева сорочка буде під светром, плетеним кардиганом або з жакетом – цей дует годиться і чоловікам, і жінкам. Так само цікавим вийде поєднання зі шкіряними або джинсовими куртками. Сорочку зі щільної фланелі можна застосувати як легку накидку або куртку. У такому разі вона має бути вільного або прямого крою. Як строгий стиль найкращим вибором стануть фланелеві сорочки в клітку під чорні штани – для чоловіків або під спідницю класичного крою – для жінок. До речі, якщо у вас без діла лежать вельветові штани або спідниця, сміливо одягайте їх саме з фланелевою сорочкою – естетика 1970-х років зараз у моді.

рубашка фланель

Як доглядати за фланелевою сорочкою?

Доглядати за сорочкою з фланелі дуже просто. Її потрібно прати лише в теплій воді – до 40 градусів (від гарячої вона може «сісти»). Ще фланель не варто посилено терти при пранні, бо на тканині можуть з’явитися ковтунці.

рубашка фланель

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні