Банановий пудинг в мікрохвильовці: смачний десерт за 7 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке

банановий пудинг
Смачний, легкий і ароматний – цей банановий пудинг можна приготувати навіть тоді, коли гості вже на порозі. І все завдяки простому рецепту в мікрохвильовці.

Якщо раптово захотілося чогось солоденького, не обов’язково довго стояти біля плити – спробуйте приготувати ніжний банановий пудинг у мікрохвильовці всього за 7 хвилин. Засікайте час!

Раніше ми розповідали, як приготувати “Наполеон” у склянці.

Інгредієнти

  • Стиглий банан – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 25 г
  • Цукор-пісок – 2 ст. ложки
  • Борошно – 3 ст. ложки
  • Молоко – 1 ст. ложка
  • Розпушувач – 1 ч. ложка

Приготування

  1. Очищаємо банан, нарізаємо його в миску та розминаємо за допомогою виделки.
  2. Вливаємо до банана молоко, вбиваємо яйце.
  3. Додаємо цукор і розтоплене вершкове масло.
  4. Всипаємо просіяне борошно та розпушувач, і ретельно все перемішуємо.
  5. Форму для випікання змащуємо маслом і помішаємо в неї тісто.
  6. Виставляємо максимальну потужність в мікрохвильовці та випікаємо наш пудинг впродовж 4 хвилин. Він повинен піднятися і придбати ніжну пористу текстуру.
  7. Перевертаємо пудинг на блюдце або подаємо в формі, в якій він готувався.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?