Цей варіант десерту «Бите скло» без випікання поєднує в собі простоту приготування і неперевершений смак, який підкорить навіть найвибагливіших ласунів.
Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Білосніжка” без випікання.
Інгредієнти
-
сметана – 500 г (15%)
-
молоко – 200 мл
-
цукор – 1 стакан
-
ванільний цукор – 2 пакетика
-
желатин – 25 г
-
желе (3 види, 3 пакета) – 3
-
окріп – 900 мл
-
крекер – 150-200 г
Приготування
-
Приготуйте желе. Бажано брати різних смаків і кольорів.
-
Розсипте кожне желе по тарілках і залийте окропом. Перемішайте, щоб желатин добре розчинився. Орієнтуйтеся на інструкцію на упаковці. Залиште охолоджуватися.
-
Після охолодження поставте желе в холодильник. Це мінімум на 3 години, щоб желе добре застигло.
-
Після того як желе застигне, приготуйте білу заливку. Спочатку залийте желатин гарячим молоком і дайте йому набухнути та розчинитися приблизно 20 хвилин.
-
До сметани додайте звичайний і ванільний цукор. Добре перемішайте, щоб цукор розчинився.
-
Перевірте желатин. Якщо він не розчинився повністю і є комочки, поставте желатин з молоком на водяну баню і постійно помішуйте до повного розчинення.
-
Вилийте молоко з желатином до сметани. Перемішайте дуже добре, щоб всі компоненти об’єдналися. Залиште на 15 хвилин.
-
Підготуйте форму: візьміть глибоку миску, викладіть харчову плівку по всій площі, щоб легше було вийняти торт.
-
Дістаньте желе з холодильника, наріжте довільними шматочками різних розмірів.
-
Додайте порізане желе до сметани. Перемішайте.
-
Поламайте крекери і теж додайте до суміші.
-
Усе перемішайте і вилийте в підготовлену форму. Поставте торт в холодильник на ніч або до повного застигання (приблизно на п’ять годин).
-
Дістаньте торт, покладіть зверху будь-яку тарілку, дошку або плоску форму. Переверніть. Обережно зніміть харчову плівку. Наріжте і насолоджуйтеся.
Вас також можуть зацікавити новини: