Субота, 21 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяНабагато смачніші та корисніші, ніж магазинні: як приготувати глазуровані сирки вдома

Набагато смачніші та корисніші, ніж магазинні: як приготувати глазуровані сирки вдома

Этот материал также доступен на русском языке
Домашні глазуровані сирки набагато смачніші, ніж у магазині – перевірено! Обов'язково спробуйте приготуувати – у вас вийде смачніше, натуральніше й економніше.

Один раз спробуєте – і більше не купуватимете магазинних. Ніжні домашні глазуровані сирки смакуватимуть усій родині. А головне – жодних консервантів, а значить – максимум користі!

Раніше ми розповідали, як приготувати неймовірно ніжний торт «Семистаканник».

Інгредієнти (на 12 штук)

  • кисломолочний сир 5-9% – 400 г
  • цукрова пудра – 50 г
  • м’яке вершкове масло – 50 г
  • наповнювач у вигляді фруктів, згущеного молока тощо – за бажанням

Для глазурі:

  • чорний або молочний шоколад – 200 г
  • рослинна олія – 40 г

Приготування

1. За допомогою блендера збивайте сир, цукрову пудру та масло.

2. На шматок харчової плівки викладіть сирну масу і акуратно загорніть її, надаючи форму глазурованого сирку. Якщо вирішили робити сирок з начинкою — попередньо покладіть трохи начинки в центр сирної маси. Замість харчової плівки можна використати кондитерський мішок великого діаметра.

3. Викладіть сирки на дошку та відправте в морозилку, щоб затверділи.

4. Приготуйте глазур: на водяній бані розтопіть шоколад і потроху додавайте в нього олію, постійно помішуючи. Перелийте у високу склянку.

5. Зніміть плівку із сирків, наштрикніть їх на шпажку та занурте у шоколад. Викладіть на пергаментний папір на дошці для оброблення продуктів.

6. Готові сирки відправте в холодильник приблизно на 20 хвилин, щоб шоколад застиг.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні