Неділя, 15 Червня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦі ніжні корзинки з полуницею просто тануть у роті: рецепт найкращого літнього...

Ці ніжні корзинки з полуницею просто тануть у роті: рецепт найкращого літнього десерту

Этот материал также доступен на русском языке
Хрумке тісто, соковита полуниця та трішки кориці – саме те, що потрібно для затишного чаювання влітку. Обов'язково спробуйте!

Соковита полуниця, ніжне тісто та легкий цитрусовий аромат – ці корзинки підкорять із першого шматочка. Готуються просто, а виглядають – як із вітрини кондитерської.

Раніше ми розповідали, як приготувати полуничні цукерки.

Інгредієнти

  • полуниця – 400 г
  • сік половини лимона
  • яйце – 1 шт.
  • цукор – 75 г
  • ванілін, сіль – дрібка
  • олія соняшникова – 60 мл
  • йогурт ванільний – 125 г
  • борошно – 300 г
  • розпушувач – 7 г
  • коричневий цукор – 1 ч. ложка
  • трохи кориці

Приготування

  1. Полуницю розріжте на чотири частини і збризніть лимонним соком.
  2. Яйця збийте із сіллю, цукром, ваніліном і змішайте до однорідності.
  3. Влийте в яєчну масу олію та йогурт, перемішайте віночком.
  4. Всипте борошно з розпушувачем і вимісіть густе тісто руками.
  5. Розкачайте тісто, виріжте кружечки та сформуйте з них корзинку, зверху покладіть порізану полуницю, посипте цукром із корицею.
  6. Випікайте при 180 градусах близько 25 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні