Стейки з молодої капусти
Інгредієнти
- «Молода капуста — 1 кілограм,
- олія — 4 столові ложки,
- часник — 2–3 зубчики,
- сіль, перець, трави — за смаком.
Приготування
- Капусту порізати на стейки або кружальцями поперек качана, або товстенькими скибочками.
- У мисці змішати олію, сіль, перець, улюблені духмяні трави та подрібнений часник (дрібно порубати ножем або пропустити через прес).
- Отриманою сумішшю обмазати капусту з усіх боків (найкраще це робити за допомогою кулінарного пензлика).
- Капусту викласти на застелене пергаментом деко.
- Поставити у розігріту духовку і запікати 20 хвилин.
- Подавати зі сметаною або натуральним йогуртом. Можна скропити капусту лимонним соком».
Тетяна Леонідівна, м. Львів