Стейки з молодої капусти: хто не куштував, той пошкодує

Этот материал также доступен на русском языке

Стейки

Стейки з молодої капусти

Інгредієнти

  • «Молода капуста — 1 кілограм,
  • олія — 4 столові ложки,
  • часник — 2–3 зубчики,
  • сіль, перець, трави — за смаком.

 Приготування

  1. Капусту порізати на стейки або кружальцями поперек качана, або товстенькими скибочками.
  2. У мисці змішати олію, сіль, перець, улюблені духмяні трави та подрібнений часник (дрібно порубати ножем або пропустити через прес).
  3. Отриманою сумішшю обмазати капусту з усіх боків (найкраще це робити за допомогою кулінарного пензлика).
  4. Капусту викласти на застелене пергаментом деко.
  5. Поставити у розігріту духовку і запікати 20 хвилин.
  6. Подавати зі сметаною або натуральним йогуртом. Можна скропити капусту лимонним соком».

Тетяна Леонідівна, м. Львів

Читайте  також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?