No menu items!
Середа, 23 Квітня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯєчні рогалики: смачні, ніжні, легкі у приготуванні

Яєчні рогалики: смачні, ніжні, легкі у приготуванні

Легкі в приготуванні яєчні рогалики з сиром та болгарським перцем чудово підійдуть як пікантна закуска на святковий стіл або просто створять урочисту атмосферу в домашньому колі.

Яєчні рогалики

Інгредієнти:

  • «Яйця – 4 штуки,
  • картопляний крохмаль – 1 столова ложка,
  • сметана – 5 столових ложок,
  • куркума – половина чайної ложки,
  • плавлений сир – 1 штука,
  • твердий сир – 150 грамів,
  • солодкий перець – 1 штука,
  • часник – 2 зубчики,
  • кріп, сіль – за смаком.

Приготування:

  1. Розбити у мисці яйця, додати сметану, крохмаль, куркуму, сіль. Все збити вінчиком.
  2. На розігрітій сковорідці смажити млинці з двох боків до рум’яного кольору.
  3. На тертці натерти твердий і плавлений сири, дрібно нарізати солодкий перець, подрібнити часник і кріп.
  4. Солодкий перець трохи підсмажити, щоб став м’яким.
  5. Всі інгредієнти для начинки змішати, заправити сметаною.
  6. Викласти начинку на млинець, загорнути у рогалик, зверху присипати подрібненим кропом».

Ольга Віталіївна, м. Кривий Ріг

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні