Яєчні рогалики
Інгредієнти:
- «Яйця – 4 штуки,
- картопляний крохмаль – 1 столова ложка,
- сметана – 5 столових ложок,
- куркума – половина чайної ложки,
- плавлений сир – 1 штука,
- твердий сир – 150 грамів,
- солодкий перець – 1 штука,
- часник – 2 зубчики,
- кріп, сіль – за смаком.
Приготування:
- Розбити у мисці яйця, додати сметану, крохмаль, куркуму, сіль. Все збити вінчиком.
- На розігрітій сковорідці смажити млинці з двох боків до рум’яного кольору.
- На тертці натерти твердий і плавлений сири, дрібно нарізати солодкий перець, подрібнити часник і кріп.
- Солодкий перець трохи підсмажити, щоб став м’яким.
- Всі інгредієнти для начинки змішати, заправити сметаною.
- Викласти начинку на млинець, загорнути у рогалик, зверху присипати подрібненим кропом».
Ольга Віталіївна, м. Кривий Ріг
Читайте також: