Якщо ви хочете приготувати соковиті котлети, то пропонуємо замінити хліб на манку.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з риби.
Інгредієнти:
- 600-700 г м’ясного фаршу;
- 1-2 цибулі;
- 3 столові ложки манної крупи;
- сіль, перець – до смаку;
- 1 куряче яйце;
- олія — для смаження.
Приготування:
- Подрібніть цибулю, вбийте до неї яйце і збийте вилкою, всипте манку, перемішайте і залиште на 10-15 хвилин, щоб манка набухла.
- Додайте сіль, перець, з’єднайте суміш із манки з м’ясним фаршем, перемішайте.
- Сформуйте котлети та обсмажте їх на добре розігрітій сковороді до золотистого кольору, по 3 хвилини з кожного боку.
- Потому викладіть котлети в сотейник або каструлю, налийте 100 мл води та пропарте їх на слабкому вогні під кришкою 8-10 хвилин.
Завдяки пропарюванню вони вийдуть неймовірно соковитими та повітряними.
Читайте також: