Вівторок, 25 Червня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: котлети з хеку з вершками та манкою - як зі...

Готуємо смачно: котлети з хеку з вершками та манкою – як зі звичайної риби створити кулінарний шедевр

Этот материал также доступен на русском языке
Напевно, не всі господині знають, що з манкою рибні котлети виходять набагато смачнішими, повітрянішими і ніжнішими? Якщо ні, то цей чудовий рецепт спеціально для вас, з ним ваші котлети будуть найсмачнішими та соковитішими. 

Котлети з хека з вершками та манкою

Такі котлети можна їсти багато, не побоюючись калорій! Котлети з хека, приготовані за цим кулінарним рецептом, виходять дуже ніжними та соковитими з рум’яною скоринкою. Ще ці котлети рекомендуємо спробувати тим, хто віддає перевагу малокалорійній їжі.

Інгредієнти

Філе хека – 550 грамів, яйця – 1 штука, цибуля ріпчаста – 1 штука, манна крупа – 80 грамів, вершки – 70 мілілітрів, перець білий мелений – 1 щіпка, сіль – за смаком.

Приготування

  • Рибу обробити, нарізати шматками, перемолоти у блендері на фарш.
  • Додати скибочки цибулі. Ще раз перебити масу.
  • Всипати сіль та білий перець.
  • Вбити куряче яйце, додати манку і влити вершки.
  • Інгредієнти перемішати і дати постояти 40 хвилин.

Сформувати котлети невеликого розміру мокрими руками. Обваляти в борошні й обсмажити з двох боків, вогонь – середній.

Подавати котлети гарячими, з гострим томатним соусом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні