П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГострий перець у медовій заливці можна навіть додавати в глінтвейн і коктейлі,...

Гострий перець у медовій заливці можна навіть додавати в глінтвейн і коктейлі, що зігрівають

Этот материал также доступен на русском языке
Любителів поїсти чимало гостренького, і гострий стручковий перець – продукт для тих, хто любить гарячіше.

Він надає особливий смак будь-якій страві, але гострий перець має безліч корисних властивостей.

Всі види перців родом з Мексики та Південної Америки, але від часу своєї “еміграції” вони прижилися і полюбилися на всіх континентах. А ми пропонуємо вам рецепт, який дозволить зберегти перець надовго і будь-коли мати його під рукою.

Гострий перець у медовій заливці

Інгредієнти

«Гострий перець — 250-300 грамів, яблучний оцет 6% — 250 мілілітрів, мед (бажано – рідкий) — 4 столові ложки.

Приготування

  • Помити і нарізати шматочками перець.
  • Покласти кільця перцю в банку і легенько притиснути рукою.
  • Приготувати заправку: до яблучного оцту додати мед і ретельно все перемішати до його повного розчинення.
  • Потім цією сумішшю залити перець.
  • Закрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на добу.

Зберігати в холодильнику або в холодному погребі.

Степан Олексійович, Миколаївська обл.»

Читайте також:

Чим корисний гіркий перець для організму людини і чи варто відмовлятися від нього

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні