П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо додати у фарш, щоб смак котлет став неповторним і хотілося ще...

Що додати у фарш, щоб смак котлет став неповторним і хотілося ще й ще

Этот материал также доступен на русском языке
Соковиті, ніжні котлетки – гордість будь-якої господині. Однак немає меж досконалості, і кожна майстриня хотіла б урізноманітнити смак улюбленої страви.

Чим урізноманітнити смак котлет?

Котлети із м’ясного фаршу з додаванням овочів виходять особливо смачними та соковитими. Можна додати капусту, кабачки або болгарський перець.

Пропонуємо зробити котлети з додаванням цвітної капусти.

Інгредієнти:

фарш – 500 г, цвітна капуста – 200 г, яйце – 1 шт., цибуля – 1 шт., часник – 2 зубчики, майонез – 1 столова ложка, панірувальні сухарі, сіль та перець – за смаком.

Як готувати

Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обдати окропом і відварити 3 хвилини. Охолоджену капусту дрібно порізати.

У миску до фаршу додати капусту, яйце, подрібнені цибулю та часник.

Посолити, поперчити і ретельно перемішати фарш до однорідної маси.

Якщо фарш занадто рідкий, додати 1-2 столові ложки панірувальних сухарів.

Сформувати невеликі котлети і обваляти в борошні або панірувальних сухарях.

Обсмажити котлети по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Додати в сковороду трохи води (1/4 склянки) і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин.

Спробуйте й інші наші рецепти:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні