Чим урізноманітнити смак котлет?
Котлети із м’ясного фаршу з додаванням овочів виходять особливо смачними та соковитими. Можна додати капусту, кабачки або болгарський перець.
Пропонуємо зробити котлети з додаванням цвітної капусти.
Інгредієнти:
фарш – 500 г, цвітна капуста – 200 г, яйце – 1 шт., цибуля – 1 шт., часник – 2 зубчики, майонез – 1 столова ложка, панірувальні сухарі, сіль та перець – за смаком.
Як готувати
• Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обдати окропом і відварити 3 хвилини. Охолоджену капусту дрібно порізати.
• У миску до фаршу додати капусту, яйце, подрібнені цибулю та часник.
• Посолити, поперчити і ретельно перемішати фарш до однорідної маси.
• Якщо фарш занадто рідкий, додати 1-2 столові ложки панірувальних сухарів.
• Сформувати невеликі котлети і обваляти в борошні або панірувальних сухарях.
• Обсмажити котлети по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
• Додати в сковороду трохи води (1/4 склянки) і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин.
Спробуйте й інші наші рецепти:
- Це не котлети, а справжня дивина: простий ситний рецепт на основі яєць на усю родину.
- Ніжні, пишні та смачні овочеві котлети – чудова страва для літнього сезону: бюджетно та швидко.
- Рибні котлети по-одеськи – три в одному: економічно, пісно і дуже смачно.
- Ці котлети настільки соковиті, ніжні та смачні, що навіть не потрібна підлива: просто спробуйте.