П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТак смачно курку ви ще не готували, ця страва гідна ресторанного меню...

Так смачно курку ви ще не готували, ця страва гідна ресторанного меню – ідеальний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
З курки можна приготувати безліч найрізноманітніших страв і на буденний стіл, і на святковий. Сьогодні пропонуємо рецепт незвичайної страви, яка точно вам сподобається.

Можна брати цілу курку, а можна купити гомілки, чи стегенця, чи крильця, на смак страви це ніяк не вплине.

Раніше ми розповідали, яку частину курки небезпечно їсти.

Інгредієнти:

Для стегон:

  • курячі стегна – 8 шт.;
  • сухий часник – 1/2 ч. ложки;
  • сухий імбир – 1/2 ч. ложки;
  • олія – 2 ст. ложки;
  • сіль та перець – за смаком.

Для яблук:

  • середні яблука – 4 шт.;
  • велика червона цибулина (можна взяти звичайну цибулю) – 1 шт.;
  • сухий часник – 1/2 ч. ложки;
  • сіль – до смаку.

Приготування:

  1. Очистіть яблука від шкірки, виріжте серцевину і наріжте часточками. Цибулю також потрібно нарізати часточками.
  2. З’єднайте яблука та цибулю в одному посуді, посоліть, додайте часник і перемішайте.
  3. Помийте курячі стегна, всипте сіль, часник, перець та імбир, влийте 2 столові ложки рослинної олії і все перемішайте.
  4. З’єднайте яблука з курячими стегнами, знову перемішайте і дайте постояти хоча б 40 хвилин, щоб м’ясо набралося ароматів спецій.
  5. Викладіть у форму для запікання курку з яблуками.
  6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45-50 хвилин.
  7. Апетитна страва готова! Курка з яблуками виходить дуже смачною та ароматною.

Якщо ви хочете отримає ще ароматнішу страву, то можете додати 1 солодкий перець, порізаний на шматочки.

Популярні новини зараз:

Допомога українцям до 3 тисяч гривень – встигніть подати заявку до 1 серпня (відео)

Безопасное мясо: курица, баранина, кролик, свинина

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні