Неділя, 6 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПісний борщ із карасями: незвично, але дуже смачно та ситно – не...

Пісний борщ із карасями: незвично, але дуже смачно та ситно – не дарма такий борщ любив Шевченко

Этот материал также доступен на русском языке
Улюблену усіма першу страву – борщ – можна варити не лише на м'ясі. У період постів, яких у році чимало, хочеться урізноманітнити свій стіл, привнести щось нове. І для цього як підійде пісний борщ із смаженими карасями – майже забута на сьогодні страва.

Пісний борщ з карасями

На 4-літрову каструлю візьміть 6 невеликих карасів.

Запануйте їх у борошні і добре засмажте, щоб не відчувалися кістки.

  • Варіть пісний борщ, як завжди, а для засмажки бажано використовувати сік із свіжих помідорів.
  • Можна додати 2 лаврові листки і запашний перець горошком – 3 шт.
  • Наприкінці варіння, після того, як додано капусту, покладіть у борщ смажені карасі і проваріть ще кілька хвилин.
  • Якщо ви не любите розварену капусту, тоді спочатку покладіть карасі, а капусту за пару хвилин.

Ми раніше розповідали, шо любили українські письменники: борщ із сушеними карасями привів Тараса Шевченка у захват.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні