Можна замінити помідори та гриби або просто додати твердий сир і шинку чи червону рибу та крем-сир. А сметану можна замінити майонезом, якщо вам так смачніше. У начинку можна додати будь-які спеції, які ви любите – чилі, чебрець, паприку або італійські трави.
Кабачковий рулет – інгредієнти
Для коржа
- кабачки великі – 2 шт,
- яйця – 3 шт,
- сметана – 2 ст.л,
- борошно – 4 ст.л,
- сода – ⅓ ч.л,
- сіль – за смаком,
- перець чорний мелений – за смаком.
Для начинки
- сирок плавлений – 2 шт,
- часник – 2 зубки,
- сметана – 4 ст. л,
- помідори – 2 шт,
- печериці – 3-4 шт,
- кріп – за смаком,
- сіль – за смаком.
Раніше ми писали, як приготувати смачне сирне печиво з яблучною начинкою.
Кабачковий рулет – приготування
- Помийте й очистіть від шкірки кабачки, натріть їх на грубій тертці та приправте сіллю. Дайте кабачкам пустити сік протягом 10-15 хв.
- Збийте яйця зі сметаною за допомогою вінчика або міксера. Злийте зайву рідину з кабачків і додайте до сметанної маси. Додайте борошно та соду і ретельно все перемішайте.
- Застеліть деко пергаментом або силіконовим килимком і викладіть на нього тісто для рулету. Рівномірно розподіліть його тонким шаром.
- Випікайте кабачковий корж у розігрітій до 200°С духовці протягом 25-30 хвилин. Готовий корж перекладіть на тверду поверхню і дайте йому охолонути
- Натріть на тертці плавлені сирки, подрібніть часник, додайте нарізаний кріп, сіль і улюблені спеції та ретельно все перемішайте.
- Наріжте помідори тонкими слайсами, а печериці – дрібним кубиком. Обсмажте гриби на соняшниковій олії до золотистої скоринки.
- Розподіліть сирну начинку по остиглому коржу, викладіть томати, додайте гриби та скрутіть рулет.
- Помістіть готовий рулет у холодильник на кілька годин.
- Наріжте рулет порційно та подавайте до столу.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Кабмін змінив правила виплат сім’ям військових: хто може отримати 15 мільйонів гривень (відео)
Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)