П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПеретріть тісто руками, додайте ягоди і відправте в духовку - простий рецепт...

Перетріть тісто руками, додайте ягоди і відправте в духовку – простий рецепт смачного пирога

Этот материал также доступен на русском языке
Зараз у повному розпалі сезон фруктів та ягід, тому пропонуємо вам спекти швидкий пиріг без замішування та розкочування тіста з вишнею. Можна взяти малину, лохину, смородину – це на ваш смак.

Пиріг за цим рецептом виходить ніжним і соковитим, тому що він готується з крихти. Він буквально тане у роті.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачний манник з вишнею.

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 300 г вишні;
  • 200 г вершкового масла з морозилки;
  • 150 г цукру + 2 столові ложки для посипання вишні;
  • 6 г розпушувача;
  • щіпка солі;
  • 1 чайна ложка крохмалю.

Приготування:

  1. Вишні потрібно помити, видалити кісточки і відкинути на друшляк, щоб забрати зайву рідину.
  2. У миску всипати цукор, просіяне борошно разом з розпушувачем, сіль. До цих інгредієнтів на тертці натерти вершкове масло.
  3. Перетерти масло, цукор і борошно руками в крихту.
  4. На дно форми для випічки розподілити шаром приблизно дві третини тіста, зверху викласти вишні, посипати їх цукром із крохмалем. Засипати зверху тістом, що залишилося.
  5. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні