Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальний бісквіт.
Інгредієнти:
- Цукор – 1 склянка;
- Курине яйце – 5 штук;
- Борошно – 170 г;
- Сіль – щіпка;
- Вершкове масло – 25 г;
- Будь-яке варення -150 г.
Приготування:
Насамперед варто відзначити, що всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
- Візьміть глибоку миску і окремо збийте міксером білки з половиною цукру і щіпкою солі до стійких піків, в окремому посуді збийте жовтки з половиною цукру, що залишилася.
- Змішайте білки з жовтками, додайте борошно, бажано просіяне два рази і акуратно перемішайте все лопаткою до однорідності.
- На лист зверху застеліть пергамент, змастіть його маслом і викладіть тісто, шар не повинен бути занадто товстим.
- Запікайте в духовці при температурі 170-180 градусів близько 15 хвилин.
- Бісквіт намажте будь-яким варенням, приберіть пергаментний папір і заверніть рулет.
- Зверху охололий рулет з бісквіту можна прикрасити цукровою пудрою.